Jesper Hansen ny Herfølge-træner

43-årige Jesper Hansen forlader Holbæk og fortsætter sin trænerkarriere som cheftræner i Herfølge Boldklub. Han har fået en to-årig kontrakt.

Herfølge Boldklub har fundet Michael Schjønbergs afløser på cheftræner-posten.

Det bliver Jesper Hansen, der forlader Holbæk 1. januar og fortsætter i det sydsjællandske. Han er ansat på en 2-årig kontrakt.

Han efterlader Holbæk i toppen af 2. division øst med seks point ned til Hvidovre på andenpladsen.

- Vi har ansat en højt uddannet og ung træner, der allerede har leveret imponerende resultater og befundet sig trænermæssigt og spillemæssigt på et højt niveau, siger sportschef Per Rud til Herfølges hjemmeside.

Jesper Hansen skal træne Superliga-nedrykkerne sammen med Auri Skarbalius, der netop er blevet udpeget som spillende assisterende træner.

Jesper Hansen har været Holbæk-træner siden 2003, hvor han forlod Brønshøjs andethold, som han trænede samtidig med, at han spillede 25 kampe for Brønshøjs hold i 1. division. Her scorede han i øvrigt to gange mod Herfølge.

Den 43-årige træner har spillet over 300 divisionskampe som målmand i sin aktive karriere.

- Jeg glæder mig ustyrligt over de nye udfordringer i Herfølge Boldklub. Jeg er sikker på, at vi i fællesskab ledere og spillere i klubben når de opstillede mål for fremtiden, siger Jesper Hansen.

Han havde seks måneder tilbage af sin kontrakt med Holbæk, men de to klubber har aftalt, at man 'ikke kommenterer på, hvordan Jesper Hansen kom ud af sin kontrakt.'

Fakta om Jesper Hansen

Født:

24. december 1963

Trænerkarriere:

2003-2005 Holbæk 2. division2002-2003 Brønshøj 1. division2000-2001 Virum/Sorgenfri DS1998-2000 Brønshøj DS

Spillerkarriere og antal divisionskampe:

Brønshøj 198 kampe i bedste og næstbedste divisionBrøndby 45 kampe i bedste række.Jyderup 90 kampe i tredje bedste rækkeHolbæk 7 kampe i tredje bedste række

  • Print
  • Del artiklen:

    Tag dr.dk Sporten med dig

    Få dagligt nyt fra DR Sporten.

    Vis alle nyhedsbreve