Spellerberg: Kasper Hvidt skal vælte på cyklen

Bo Spellerberg kalder det næsten en umulig opgave at slå AG København i DM-semifinalen. Ikke mindst med Kasper Hvidt i topform.

I KIF Kolding var det en stor forløsning at sikre sig en plads i DM-semifinalen efter søndagens sejr over BSV. Men for at nå helt frem til kampen om guldet kræver det en sejr over AG København. KIF Koldings Bo Spellerberg erkender, at det bliver en næsten umulig opgave.

- Jeg har hele tiden sagt, at vi slår dem, hvis Kasper (Hvidt, red.)vælter på cyklen, ellers skal vi nok prøve at gøre vores bedste.

- Kasper har stået helt forrygende, og er om nogen manden bag AG's kvalifikation til Final4, så det bliver uhyggeligt svært, siger Bo Spellerberg til DR Sporten.

Der var dog en forrygende opbakning til KIF Kolding i dagens opgør og med en lignende kulise til DM-semifinalen, så er der måske en enkelt sejr inden for rækkevide.

- Hvis vi spiller optimalt, og kan holde Kasper på et acceptabelt niveau, så kan vi slå dem én gang. Noget andet er, at slå dem over to kampe. De har lige slået Barcelona ud, så at sige vi er favoritter, er nok lige i overkanten.

- Vi har mødt dem på neutral bane et par gange men aldrig tabt hjemme, og vi har alt at vinde, og de har alt at tabe, så lad os se, om det kan give dem lidt nerve. Men hvis ikke har vi en bronzekamp, og lige nu er det en bonus, at vi har fire kampe tilbage, sagde en tilfreds Bo Spellerberg.

  • Print
  • Del artiklen:

    Tag dr.dk Sporten med dig

    Få dagligt nyt fra DR Sporten.

    Vis alle nyhedsbreve