Bäckman ændrer på VM-holdet

Jannik Hansen, der imponerede mod Sverige, kommer ind i A-kæden i stedet for Nichlas Hardt, når Danmark i morgen møder Rusland ved VM.

Landstræner Per Bäckman ændrer på sit hold til morgendagens kamp mod Rusland ved VM, hvor Danmark kun har et point efter de tre første kampe. Det sker i håb om at få skabt lidt mere i begge ender af banen.

Offensivt skaber han en ren NHL-kæde, hvor Nichlas Hardt afløses af Jannik Hansen, der får Frans Nielsen og Lars Eller som offensive medspillere, mens Hardt spiller med i en helt ny andenkæde sammen med Morten Green og Kirill Starkov.

Netop A-kæden blev kritiseret af landstræneren for deres indsats mod Sverige forleden, men det er nu ikke nødvendigvis derfor, at Per Bäckman bytter rundt på rollerne.

- Man skal have tålmodighed med kæderne, for de har ikke haft tid til at træne sammen, men omvendt skal man ikke være bange for at ændre noget, hvis det er nødvendigt, som svenskeren sagde til DR Sporten i går.

Jannik Hansen er kendt som en meget hurtig forward og kommer samtidig med en stærk fightervilje. Det var også ham, der fik danskerne i gang mod Sverige, der dog vandt 6-4.

På backpladserne får Philip Larsen, der hidtil har spillet sammen med Jesper B. Jensen, nu Stefan Lassen som makker. Andet backpar bliver Daniel Nielsen sammen med Mads Bødker, mens Jesper B. Jensen og Philip Hersby bliver tredje formation.

Danmark møder ubesejrede Rusland i morgen kl. 16.15 i Stockholm.

  • Print
  • Del artiklen:

    Tag dr.dk Sporten med dig

    Få dagligt nyt fra DR Sporten.

    Vis alle nyhedsbreve