preload loader
Joachim B. Olsen under kuglestøds-kvalifikationen i Beijing

Joachim B. Olsen under kuglestøds-kvalifikationen i Beijing

Foto: Claus Fisker © Scanpix

 

Skrevet af: 

 

Joachim B. Olsen raser over DIF

24. aug. 2008 18.09 OL2008

Kuglestøderen Joachim B. Olsen langer hårdt ud efter Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Team Danmark, der lørdag satte navn på de danske skuffelserne ved OL.

Ifølge de to forbund er forbierne badmintonspiller Tine Rasmussen, bryder Mark O. Madsen, bordtennisspilleren Michael Maze, håndboldherrerne, sejleren Jonas Høgh og kuglestøderen Joachim B. Olsen.

- Hvis det er den stil, de vil køre i fremtiden, så har jeg dybest set ikke brug for Team Danmark. Jeg tror helt ærligt ikke, det vil være et problem for mig, at finde nogle andre, der kan støtte mig, siger Joachim B. Olsen til Ritzau.

I sæsonen op til legene døjede den danske fanebærer med en skade, så han ikke var i topform, da legene begyndte. Team Danmark og DIF kendte godt til skaden.

- Hvis jeg nu var træner og sendte en atlet ud, som jeg godt viste var skadet, og han så går ud og ikke præsterer, så går jeg da heller ikke hen og slår ham oven i hovedet og siger, nej hvor er du dårlig. Det er ikke seriøst i min verden, siger Joachim B. Olsen til Ritzaus Bureau.


 

Send eller anbefal link

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Sporten > OL2008

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.