preload loader
Joachim Boldsen kan have spillet sin sidste landskamp.

Joachim Boldsen kan have spillet sin sidste landskamp.

Foto: Srdjan Suki © Scanpix

 

Skrevet af: 

 

Boldsen overvejer landsholdsfremtiden

24. aug. 2008 04.27 

Han har været med på landsholdet i snart ti år, men OL i Beijing kan vise sig at have været Joachim Boldsens sidste slutrunde for Danmark.

Den danske traktor fortsætter klubkarrieren i spanske Barcelona, men har endnu ikke besluttet, om motoren også kan trække et VM i Kroatien i januar.

- Det er noget, jeg skal hjem og vende med først og fremmest min familie og med Ulrik (Wilbek, red.), og så må vi se. Et VM er selvfølgelig altid stort at være med til som håndboldspiller, men det hele skal også passe sammen, siger Joachim Boldsen til DR Sporten.

Playmakeren skal allerede i dag evaluere slutrunden sammen med holdkammeraterne og landstræner Wilbek, som dog på forhånd har dannet sig et overblik over, hvor mange af spillerne, han kan regne med i tiden frem mod VM.

- Der er forsvindende få spillere, jeg kan ikke kan regne med fremover. Faktisk reelt kun en enkelt, og så skal jeg jo vurdere, hvor mange af dem, der også er aktuelle til VM, siger Ulrik Wilbek, der ikke vil sætte navn på den spiller, som sandsynligvis ikke længere vil være til rådighed.

- Det skal vedkommende selv have lov til at melde ud, når vi kommer hjem, siger landstræneren til DR Sporten.

 

Send eller anbefal link

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Sporten > OL2008 > Sportsgrene > Haandbold

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.