Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR2, I dag d.14. april

Kl. 22:30 - 23:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Deadline

  1. Deadline

   De unge har ikke samme kompetencer som tidligere og undervisningsformen på universiteterne skal derfor laves helt om. Det mener i hvert fald den nye rektor på Roskilde Universitet Hanne Leth Andersen. Men hvordan skal man nå bedre ud til de studerende, og er det overhovedet universiteternes opgave at undervise i tegnsætning, skrivning og andre områder, hvor de studerende halter bagefter? Dette spørger vi i aften den nye RUC rektor om. Martin Krasnik er vært. Vært: Martin Krasnik. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  2. Deadline

   Hvordan kommer krisen i Ukraine til at påvirke vores sikkerheds- og forsvarspolitik fremover? Vi spørger Mikkel Vedby Rasmussen, der er professor ved Center for Militære Studier. Vært: Martin Krasnik. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  3. Deadline

   "A new narrative for Europe" - det er titlen på et kulturprojekt, som forsøger at formulere en fælles fortælling for Europa. Projektet har mødt en del kritik for at være for elitært og ufolkeligt. Dansk-islandske Olafur Eliasson var en af en række europæiske kulturpersonligheder, som har været med til at formulere fortællingen. Vi har besøg af Eliasson, der sammen med de andre deltagere i projektet, er blevet beskyldt for at være spændt for EU's propaganda-vogn. Martin Krasnik er værtr. Vært: Martin Krasnik. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program