Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR2, I dag d.24. april

Kl. 22:30 - 23:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Deadline

  1. Deadline

   Unge danske muslimer rejser stadig til Syrien for at kæmpe hellig krig. Er Grimhøj-moskeen et radikalt rejsebureau for de danske jihadister? Moskeens talsmand Muhammed Ahmed møder Naser Khader i aften. Derefter spørger vi retsordfører Trine Bramsen (S), om regeringen gør nok for at imødegå problemet. Vært: Martin Krasnik. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  2. Deadline

   Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Vært: Anja Bo. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  3. Deadline

   Er Rusland i gang med en stille invasion af det østlige Ukraine? Rusland, USA og EU lovede skærtorsdag hinanden at arbejde for en stabilisering af Ukraine. Men var Ruslands løfte i virkeligheden et judaskys? Styret i Kijev har nemlig offentliggjort fotos, der linker pro-russiske oprørere til det russiske militær. Vi har udenrigsminister Martin Lidegaard i studiet i aften og spørger, hvad han mener, det internationale samfund skal gøre. Anja Bo er vært.

   Se program