Det søde liv (4:10)

   
 • Genre: Livsstil
 • Vist: DR1, 14. mar. 2013
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

I det søde liv er Mette Blomsterberg i Spanien for at være dommer i en stor international dessertkonkurrence. Hjemme i privaten laver Mette chokopops - popcorn dyppet i chokolade - sammen med sine børn, og hvis du ikke er bange for udfordringer i det søde køkken, så viser Mette dig, hvordan du laver chokomousse på safranbund.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR1, I morgen d. 16. april

Kl. 21:00 - 21:20

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Det søde liv

  1. Det søde liv (7:8)

   Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program får du Mette Blomsterbergs opskrift på lakridskarameller, der smelter på tungen. Desuden viser hun, hvordan du laver hjemmelavede pitabrød med tun, guacamole og råkost. Og så får du opskriften på brombærglas med syrlig hvid chokolade-mousse.

   Se program
  2. Det søde liv (6:8)

   Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program viser Mette Blomsterberg, hvordan du laver dine egne skumfiduser med solbær, og så får du desuden opskriften på hendes maltflute med ovnstegte kyllingelår. Hun viser også, hvordan du laver en lækker Vanilje Crème Brulée med jordbærsylt.

   Se program
  3. Det søde liv (5:8)

   Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program laver Mette Blomsterberg lækker fransk nougat og sunde spinatboller med røget laks. Desuden får du hendes opskrift på en frisk citronsorbet.

   Se program