Vi beklager, at vi ikke må streame filmen "Min søsters børn alene hjemme", som sendes på DR1 den 17. april kl. 20.00 - 21.30.

Det samme gælder filmen "Rosa Morena", som sendes på DRK kl. 21.30 - 22.55. Det skyldes, at DR ikke har rettigheder til at streame dem. Vi arbejder løbende med at forbedre DRs rettighedsaftaler.

Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

Sendetider

Næste program:

DR K, I morgen d. 18. april

Kl. 13:40 - 15:15

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER DR K Klassisk

  1. DR K Klassisk: Dvoráks cellokoncert

   Først meldte dirigenten Lorin Maazel fra. Han overtog en turne med Wienerfilharmonikerne til U.S.A. Det lykkedes dog at finde en fuldgod erstatning i Dmitrij Kitajenko. I selve koncertugen blev aftenens cellosolist, Sol Gabetta ramt af en virus. På mirakuløs vis lykkedes det at finde en afløser for hende også, og tilmed en ligeså talentfuld cellist. Daniel Müller-Schott havde heldigvis et hul i kalenderen. Her er de to afløsere sammen med DR SymfoniOrkestret.

   Se program
  2. DR K Klassisk: P2 Prisen. Højdepunkter

   Dirigenten Michael Schønwandt blev P2 kunstner 2014. Solo-oboist i DR SymfoniOrkestret, Eva Steinaa blev P2 talentet 2014 og den russisk-tyske stjernepianist Igor Levit var nomineret til en P2 pris for sin indspilning af Beethoven klaverværker. Alle tre kunne opleves ved årets P2-prisfest. Michael Schønwandt i spidsen for DR SymfoniOrkestret med Nielsens 3., Eva Steinaa i en obo-kvartet af Mozart og Levit med klaverstykker af Beethoven.

   Se program
  3. DR K Klassisk: Et helteliv

   Richard Strauss havde en forkærlighed for de såkaldte tonedigte. Ein Heldenleben var det sjette værk han lavede i den genre. Og selvom Strauss fremhævede at helten i tonedigtet ikke var én bestemt så mente mange, at helten var ham selv. DR SymfoniOrkestret dirigeres af Thomas Dausgaard i en optagelse fra 2010.

   Se program