Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER DR K Klassisk

  1. DR K Klassisk: Dvoráks, Fra den ny verden

   Den tjekkiske komponist, Antonín Dvorák døde for 110 år siden. Det markerer vi med hans mest kendte symfoni, nemlig Symfoni nr. 9. Den bliver også kaldt, Fra den ny verden. DR SymfoniOrkestret dirigeres af Dmitrij Kitajenko.

   Se program
  2. DR K Klassisk: Verdis Requiem

   Hvad er mere oplagt på en søndag i påsken end at sende Verdis Requiem - og det i dens fulde udstrækning. Den kommende chefdirigent for DR SymfoniOrkestret, Rafael Frühbeck de Burgos står i spidsen for denne, den nok mest dramatiske af alle dødsmesser. Udover DR SymfoniOrkestret medvirker DR KoncertKoret og solisterne Inez Salazar, sopran, Julia Gertseva, alt, Aquiles Machado, tenor og Riccardo Zanellato, bas.

   Se program
  3. DR K Klassisk: Dvoráks cellokoncert

   Først meldte dirigenten Lorin Maazel fra. Han overtog en turne med Wienerfilharmonikerne til U.S.A. Det lykkedes dog at finde en fuldgod erstatning i Dmitrij Kitajenko. I selve koncertugen blev aftenens cellosolist, Sol Gabetta ramt af en virus. På mirakuløs vis lykkedes det at finde en afløser for hende også, og tilmed en ligeså talentfuld cellist. Daniel Müller-Schott havde heldigvis et hul i kalenderen. Her er de to afløsere sammen med DR SymfoniOrkestret.

   Se program