Vi beklager at der er flere film vi ikke må streame, mandag, den 21/4, fordi DR ikke har rettighederne til det. Vi arbejder løbende med at forbedre DRs rettighedsaftaler. Se hvilke film her: http://www.dr.dk/tv/feedback

Hjælp, vi skal føde (2:6)

   
 • Genre: Dokumentar
 • Vist: DR1, 15. aug. 2012
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

På Hvidovre Hospital kommer en lille pige til verden - hendes mor Kristine er single, og har derfor broren Mikkel og hans mand Jens med. På fødestuen bliver jordemoderen vidne til en rørende fødsel med det engagerede bøssepar i centrum. På en anden fødestue står Tue i en umulig situation. Han må ikke sige noget og skal helst gøre sig usynlig, mens Ditte føder parrets andet barn. Ny dansk dokumentarserie følger livet på Danmarks største fødegang på Hvidovre Hospital. I serien møder vi en række meget forskellige familier, der står overfor det mirakel det er at sætte liv i verden. Tilrettelæggelse: Lisbet Barrett og Vibeke Heide-Jørgensen.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Hjælp, vi skal føde

  1. Hjælp, vi skal føde (7:7)

   Mette og Micky's barn vender den forkerte vej, og parret har taget en beslutning om at deres barn skal fødes ved en sædefødsel, selvom det betragtes som en højrisiko fødsel. 23-årig Anja er single, men fast besluttet på at den datter, hun venter, skal have en bedre opvækst, end den hun selv har haft. Omgivet af både grinende og grædende veninder føder Anja sin datter uden at have forberedt sig på smerterne. Sidste afsnit i serien om fødsler på Hvidovre Hospitals fødegang. Tilrettelæggelse: Lisbet Barrett og Vibeke Heide-Jørgensen.

   Se program
  2. Hjælp, vi skal føde (6:7)

   Mette og Micky venter et ønskebarn, men midt i glæden over graviditeten slås de med bekymringer for fremtiden. Micky går til strålebehandlinger for testikelkræft. På Hvidovre Hospital vil det vise sig om Lauras tekniker til at få en "smertefri fødsel" virker. Dokumentarserie fra Danmarks største fødegang på Hvidovre Hospital, hvor en række meget forskellige familier, står overfor det mirakel det er at sætte liv i verden. Tilrettelæggelse: Lisbet Barrett og Vibeke Heide-Jørgensen.

   Se program
  3. Hjælp, vi skal føde (5:7)

   Vesterbro parret Frank og Laura går til kursus i smertefri fødsel. Men den rolige fødsel de ønsker sig, får en noget anden start, da det viser sig at fødegangen på Hvidovre Hospital er fyldt op. Den 40-årige single Laila føder sit første barn og er meget spændt på om hun kan se, hvem faderen er. Ny dansk dokumentarserie følger livet på Danmarks største fødegang på Hvidovre Hospital. Tilrettelæggelse: Lisbet Barrett og Vibeke Heide-Jørgensen.

   Se program