Så er der hund (9:13)

 • Vist: DR Ultra, 19. apr. 2014
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Melissa er 9 år, og hun bor sammen med sin mor Mikala og hunden Eddie. Melissa har et kæmpe ønske om at få endnu en hund. Den skal værre større end Eddie, så hun kan træne med den, og så kan den også være en legekammerat til Eddie. Men hendes mor synes, at der er alt for meget arbejde med 2 hunde, og så tror hun heller ikke på, at Melissa selv kan klare at gå med 2 hunde på én gang. Så for at få overbevist sin mor må Melissa have noget hjælp, og det får hun af hundetræneren Jan Vestergaard.

Sendetider

Næste program:

DR Ultra, onsdag d. 23. april

Kl. 12:55 - 13:20

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Så er der hund

  1. Så er der hund (1:13)

   Niels Valdemar får besøg af hundetræneren Jan, som skal undervise ham og hjælpe ham med at overbevise moderen om, at han godt kan styre en hund.

  2. Så er der hund (2:13)

   Frida på 9 vil så gerne have en hund. Derfor lader hun tit som om hun er hund sammen med sin søster. Desværre er hendes mor bange for "køtere", og det er meget svært at overbevise hende om, at de skal have en rigtig hund. Heldigvis får Frida hjælp af hundetræneren Jan, som hjælper børn med at blive de perfekte hundeejere.

  3. Så er der hund (4:13)

   Lotte er 10 år og har altid brændende ønsket sig en hund. En kærlig hund, hun kan tumle med. Men hendes mor og far er ikke så sikre på, det er en god idé. For hvordan var det lige det gik med kaninen, som Lotte lovede at passe selv?