preload loader
 
Harry Potter

Nu er den sidste Harry Potter bog på gaden og snart vil du ikke længere ha' noget at glæde dig til... Men fortvivl ej! Vi anbefaler en række fantasy-bøger, der tilsammen vil kunne underholde dig langt ind i næste år.

FED FANTASY

Bartimæus trilogien

Vi er i London i et samfund, hvor de med troldmandsevner sidder på alle magtens led, og lægfolkets utilfredshed bliver holdt grundigt nede.

 

Jonathan Strange og Mr. Norell

Vi er i England i starten af det 19. årh. I flere hundrede år har magien ikke rigtig eksisteret som andet end beretninger om, hvordan det var engang.

 

Bedre end Harry Potter

Jeg er klar over, at det er forbundet med en vis risiko for vredesudbrud hos visse læsere, men jeg bliver alligevel nødt til at betro Jer sandheden: ’Det gyldne Kompas’-trilogien er bedre end Harry Potter-serien.

 
 
 

4 UUNDGÅELIGE KLASSIKERE

Fantasy klassikere

Nogle bøger er bare ikke til at komme udenom, når man snakker fantasy. Se hvilke klassikere du kan kaste dig over, når du har slugt den sidste Harry Potter bog.

 

GOD, DANSK FANTASY

Dansk fantasy

Danmark er også godt med, når det gælder fantasy. Få anbefalet tre gode bud på mange underholdende og spændede timers læsestof.

 
 

Potter nyheder

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Tema > Harry Potter > Hvad nu

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.