preload loader

Tidligere Ugens Album

Diverse kunstnere: ”Klimaalarm - Klimakrise nej tak!”

I anledning af COP15-topmødet i København og som et velplaceret indspark i debatten om at redde kloden er en lang række danske kunstnere under mottoet ”Klimakrise nej tak!” gået sammen om at levere 12 nye sange til albummet ”Klimaalarm”, der udkommer 9. december.

 

Carrie Underwood: Play On

Den 26-årige amerikanske country-popstjerne og tidligere vinder af American idol, Carrie Underwood, har netop sluppet sit 3. album ”Play On”, der efter blot en uge på gaden var det mest solgte album i USA, ligesom det også straks toppede den amerikanske country-hitliste.

 

Tina Dickow: The Road To Gävle

30. november, godt et år efter det seneste album "A Beginning, A Detour, An Open Ending", udkommer Tina Dickow med sit 6. studie-album "The Road To Gävle"

 

Shirley Bassey: The Performance (UK/Wales)

Shirley Bassey er på banen igen. Den walisiske sangerinde, der er bedst kendt som stemmen bag titelmelodierne til James Bond-filmene Goldfinger, Diamonds Are Forever og Moonraker.

 

Erann DD: Byen Kalder

Ugens Album på P4 er i denne uge en premiere og kommer fra Erann DD, som den 26. oktober udsender sit første dansksprogede album, der har fået titlen "Byen kalder".

 

Randi Laubek: Sun Quakes (DK)

Randi Laubek er efter fire års pladepause klar med et nyt udspil "Sun Quakes". Albummet er indspillet så forskellige steder.

 

A Fine Frenzy: ”Bomb In A Birdcage”

”Bomb In A Birdcage” er det 2. album fra den amerikanske singersongwriter og pianist Alison Sudol, der går under kunstnernavnet A Fine Frenzy. Det nye udspil, der er Ugens P4 Album, indeholder elleve sange skrevet af Alison Sudol med hjælp fra hendes faste samarbejdspartner, produceren Lukas Burton.

 

Pete Yorn & Scarlett Johansson: Break Up (USA)

Den amerikanske sangskriver Pete Yorn og Hollywood-stjernen Scarlett Johansson med de danske aner er aktuelle med duet-albummet "Break Up", der udkom 8. september og som nu er Ugens Album på P4.

 
 

Ugens album holder sommerferie

Fra uge 27 til og med uge 35 holder Ugens Album sommerferie.

 

Lenka: Lenka (Australien)

Den australske sangerinde Lenka brød igennem sidste år med "The Show", der blev brugt som underlæg i forskellige tv-reklamer og efterfølgende gik nr. 1 så eksotiske steder som Vietnam og Polen. Singlen var en forløber for debutalbummet Lenka, der udkom i USA i september 2008 og som nu også kan købes i danske pladebutikker.

 

Paolo Nutini: Sunny Side Up (Skotland)

Ugens P4 album kommer fra den skotske singer/songwriter Paolo Nutini, der 2. juni sendte albummet "Sunny Side Up" på gaden

 

Daniel Merriweather: Love & War

"Ham skal man holde øje med i 2009" var meldingen fra flere engelske musikskribenter, da australske Daniel Merriweather tidligere i år begyndte at røre på sig med radiohittet "Change". Singlen var første forsmag på debutalbummet "Love & War", der netop er landet i de danske pladebutikker og som nu er Ugens Album på P4.

 

Lilyphone: Lilyphone (DK)

Det dansk/norske countrypopband Lilyphone måtte tage turen fra Nørrebro til Nashville for at færdiggøre det debutalbum, der netop er udkommet.

 

Mike Viola: Lurch (USA)

Mike Viola er en amerikansk sanger, sangskriver, pianist og guitarist, der i 90erne stod i front for newyorker-bandet The Candy Butchers. Det seneste album fra Mike Viola er "Lurch" fra 2007, der nu er ude i dansk distribution.

 

Madness: The Liberty of Norton Folgate (UK)

Den 18. maj er det engelske pop/ska-band Madness fra Camden Town i London klar med et nyt album "The Liberty Of Norton Folgate", der samtidig markerer gruppens 30 års jubilæum.

 

Madison Violet: No Fool For Trying (Canada)

4. maj. udkom den canadiske duo Madison Violet nye album "No Fool For Trying".

 

John ME: I Am John (Sverige)

Den svenske sanger og sangskriver Mattias Edlund alias John ME er 4. maj klar med solo-debuten "I Am John", som P4 har valgt at gøre til Ugens Album.

 

Laura Izibor : Let The Truth Be Told (Irland)

Irske Laura Izibor er en af dem, som både Rolling Stone og Vibe Magazine er enige om, at man skal holde godt øje med.

 

Xenia: Trash Of Gold (DK)

20. april udkommer det nye album fra sangerinden, sangskriveren og skuespilleren Xenia Lach-Nielsen. Titlen er "Trash Of Gold" og sangene handler om livets indbyggede modsætninger og paradokser.

 
 

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > P4old > Gamle_sider > Udgåede programmer > Brødrene > Ugens album på P4

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.