preload loader

Sådan stemte danskerne i Talent

Vinderne af Talent 2010, Copenhagen Drummers fik mere end dobbelt så mange stemmer som andenpladsen. Det viser tal for sms-afstemningerne, som DR nu har offentliggjort - og som også gemmer andre overraskelser.

 

Reaktioner fra nr. 1,2 og 3

Talent-vinderne: - Det er for viiiiildt!

Gardisterne fra Copenhagen Drummers har svært ved at forstå, de tog sejren i Talent 2010. Fodbolddrengene og breakdancerne er til gengæld ikke helt tilfredse med, de blev nr. 2 og 3.

 

Efterfest

- Mor er stolt af trommedrengene!

- Jeg elsker jer gutter, lyder det fra Cecilie Fleur efter finalen. Mød hende og de andre talenter og hør, hvordan de holder efterfest.

 

Talent-medley

Kan man jodle i en Robbie Williams-sang?

Svaret er ja ... og der kan danses, rulles, springes, rappes og trommes! Se det store medley fra Talent-finalen, hvor alle liveshow-deltagerne optrædte sammen med dommerne.

 

Alt om finalen i Talent 2010

Militæret har leveret årets Talent

De blev de seks livgardister i Copenhagen Drummers, der trommede sig til 250.000 kroner. De var ret suveræne vindere foran Tobias & Patrik og Fox Footwork

 

Tidligere udsendelser

Nikolaj gør status

Endnu en fantastisk tur i rutsjebanen!

Talenterne har været som op- og nedture i en rutsjebane. Se dommer Nikolaj Koppel give et tilbageblik på den sidste sæson af Talent, der blandt andet indeholdt wrestlere, strip og kaninhop.

 

Hella gør status

De største overraskelser i Talent

Selvom hun har prøvet det én gang før, har denne omgang af Talent alligevel været fuld af overraskelser for Hella Joof. Se hvem der har overrasket mest – og hvem der har skuffet.

 

Jokeren gør status

Pivåbent hvem der vinder Talent

Talent-dommeren vil ikke udnævne en favorit i finalen. Men han vil gerne give seerne et godt råd, når de skal vælge en vinder på fredag.

 

Nyt om Talent 2010

Dommerkrisen løst: Her er den sidste finalist!

Cecilie Fleur er med i Talent-finalen på et wildcard. Mød hende - og hør, hvorfor dommerne valgt netop hende.

 

CPH Drummers: - Vi går all in!

De trommende gardere er klar til at sætte alt på et bræt, når bolden kastes op til finalen i Talent 2010. - Vi skal fyre den af på den scene!

 

- Ægte talent uden noget glimmer!

En skadet Fox Footwork trup vil skære alt det unødvendige glimmer fra i Talent finalen, og bare vise råt og usødet talent.

 

- Denne her gang får I hiphop!

- Aldrig mere farezonen, udtaler Tina efter, hun har overlevet endnu en tur i den nervepirrende zone. Hun vil i stedet lægge Danmark ned med old school hiphop.

 

Patrik og Tobias: Vi har ikke nogen kærester

- Det er sgu da meget sjovt, forklarer fodbolddrengene Patrik og Tobias, om de utallige komplimenter de får for deres fodboldspil - og ikke mindst deres udseende!

 

Lauritz: Der SKAL bare opstå magi!

- Jeg har fået lov til at gøre noget sjovt med mit finaleshow fredag, siger saxofonisten Lauritz hemmelighedsfuldt forud for Talent-finalen.

 

Finalisterne: Det ER farligt!

Pilene fløj om ørerne og boldene strøg gennem luften. Mød de frygtløse finalister fra Talent 2010.

 

Deja-vu at komme i farezonen

- Jeg er bare så glad for, jeg gik videre nu, siger rapperen Tina, der for anden gang havnede i farezonen i Talent 2010. Danseren Alex har accepteret, han blev valgt fra: - Jeg har det OK med det.

 

Flere artikler

Talent i billeder

Vinderen er fundet

Copenhagen Drummers fik som fortjent - førstepladsen i Talent 2010! Og der blev badet i champagne og røde kys, da de gæve garder steg ned fra scenen.

 

Bag om finaleprøverne

Hele DR byen blev indtaget af samtlige deltage i Talent 2010, der kom forbi showet og sammen med dommerne leverede en fremragende udgave af 'Let me entertain you' af Robbie Williams. Et fantastisk øjeblik i Talents historie!

 

Flere billedserier

Videodagbog

Halvleg med Felix

Der bliver lavet kaffe, tisset af og set TV Avis hjemme hos seerne, men hvad laver deltagerne egentlig, mens der er pause i Talent 2010? Felix Smith har svaret.

 

Mød alle talenterne

De er med i liveshows

Fra flamenco til breakdance. Fra dansktop til Leonard Cohen. Fra klassisk saxofon til moderne jazz. Få overblik over alle de 28 talenter, som slap gennem nåleøjet til Talent 2010's liveshows.

 

Jokeren

- Jeg glæder mig rigtig meget til at se alle talenterne udfolde sig på scenen, siger rapperen mm. Jokeren, alias Jesper Dahl, som er tilbage som dommer i Talent 2010.

 
 

Hella Joof

Hella Joof er filminstruktør, skuespiller, en af Danmarks sjoveste kvinder - og for anden gang dommer i Talent.

 
 

Nikolaj Koppel

Nikolaj Koppel har været international klaverstjerne, redaktionschef på Euroman og musikchef i Tivoli. Nu er han vært på Aftenshowet og P2 - og en af de tre dommere i Talent.

 
 

Genoplev de første to sæsoner

Talent 09

Gangstarapperen og familiefaren Kalle Pimp vinder foran de klassiske børnestjerner Vera og Camilla og Jonas i 2. sæson af Talent 09, hvor Jokeren, Hella Joof og Nikolaj Koppel er dommere.

 

Talent 2008

Robotdrengene kåres som Danmarks største talenter i første sæson af Talent på DR1, der har filmmanden Peter Aalbæk, multikunstneren Martin Hall og musicalstjernen Julie Steinck som dommere.

 

TALENT 2010 PÅ DR1

Talent 2010 er slut - tak for du kiggede med!

 

Nyt fra dr.dk/talent

Få sidste nyt om Talent - direkte i din indbakke!

Nyhedsbrev

 

Sms-afstemninger

Sådan stemmer du!

Se hvordan DU stemmer på dine favoritter i Talent 2010.

 

Talent på mobilen

Tag Talent 2010 med på din mobil

Sådan har du altid de seneste Talent-nyheder ved hånden.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Talent

Talent is a trademark of Blu A/S and Simco Limited. Licensed by FremantleMedia Enterprises.
www.fremantlemedia.com  
Fremantle logo

© Copyright DR 2016. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.