Blog

mar 12 2012

Verdenssensation på Ding-sitet


Hemmeligt og helt eksklusivt er det lykkedes Nikolaj Sonne, at snige et foto ud af den nye Nokia 808, som han selv har taget med mobilkameraet med monsterpixeltallet 41.

Så vidt vides er det foto, det eneste billede der indtil videre er offentligt tilgængeligt, som med sikkerhed ikke er en del af Nokias eget udsendte reklamebilledmateriale.

Fotoet er taget med telefonen mens den var “lænket” til Nokias stand (som også udgør billedets motiv) på mobilmessen i Barcelona, og derefter via bluetooth overførte Sonne det til sin egen telefon uden at personalet opdagede det.

Med det billede er det muligt for So ein Ding at fremlægge reel billeddokumentation, for hvordan billedekvaliteten på den nye Nokia er i sammenligning med iPhone 4S og Galaxy Nexus.

Billederne herunder er taget med Nokia 808, iPhone 4s og Galaxy Nexus.
Nokia (venstre)    -    iPhone (midt)    -     Galaxy Nexus (højre)

(tryk på billederne for at se dem i fuld opløsning)

 

 

 

 

 

Og til de nysgerrige, billederne i deres helhed:

(I rækkefølge som før: Nokias Pureview, Iphone 4s og Galaxy nexus)

 

 

 

 

 

 

 

Det med småt: Billederne er taget på to forskellige dage. Alle billeder er taget med default indstillinger/auto scene, fra nogenlunde samme sted på Nokias stand. Billedet fra 808 er i opløsningen 7728 x 4354 (33,6Mpix) og efterfølgende overført via Bluetooth til Galaxy telefonen. Udsnittene er lavet med Billedfremviser og almindeligt screengrab, hvorfor der kan være skaleringsartefakter.

 

 


Skriv kommentar

Kære skribent - her er et udsnit af vores webregler.

Da So ein Ding kan sige sine velargumenterede holdninger og meninger for dine licenspenge, er I - DR's nye bølge af aktive lyttere og seere - velkomne til at skrive jeres velargumenterede holdninger.

Enhver kommentar der postes her skal dog GODKENDES af redaktionen før den bliver published/offentliggjort på sitet. Det gør vi af ansvarsmæssige og redaktionelle årsager og for at undgå alt fra gentagelser af ros, ris, perfiditeter og produktanbefalinger til gentagelse af velbegrundede kritikpunkter.

At alt skal godkendes betyder forsinkelse fra dit indlæg er postet til det - eventuelt - bliver offentliggjort her på dr.dk/ding.

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Et svar til Verdenssensation på Ding-sitet

  1. Frank Raghammer 15. oktober 2012 kl. 22:36

    Når i tester såkaldte mobil”telefoner” er der en ultimativ test alle forsømmer: prøv den i en af de såkaldte huller, de findes mange steder i jylland men såmend også i Køge bugt eller lige nord for Hillerød. Virker telefonen der er det en mobiltelefon ellers er det noget skrammel som hører hjemme i BR Legetøj.
    På gensyn.