DR-dokumentar om 'Far, Mor og ADHD' var upræcis

En seer fandt det fejlagtigt, at der kun skulle være én metode, som inddrager forældrene i behandlingen af børnenes ADHD.

Klage over bland-selv-slik program afvist

En seer mente, at DR var for unuanceret og overtrådte egen programetik, da Kontant gennemgik bland-selv-slik branchen. Det var ikke tilfældet, men dog kunne Kontant godt have refereret Fødevarestyrels

Brugernes redaktør

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'.

Sådan klager du

Det er vigtigt for DR at vide, hvad lyttere og seere mener. Her finder du en enkel vejledning i, hvordan man klager til DR. Link til kontaktsiden findes også her.

Halvårsrapporter

I halvårlige rapporter ser lytter- og seerredaktøren kritisk på DR’s etik og gennemgår hvad der klages mest over og hvordan større sager er blevet behandlet.

Afgørelser om DR

Ankesagsindeks

Klummen fra brugernes redaktør Se alle

Må man sige ”neger” i DR?

Engang hed det "neger",og en kørestol var en "rullestol." Sproget ændrer sig, og DR bør oprette sin egen "ordbog" eller liste, så enhver kan se, hvad man kalder begivenhe

DRs andel i det store posttyveri
Er DR blevet håndsky?
Halvårsrapporter

I halvårlige rapporter ser lytter- og seerredaktøren kritisk på DR’s etik og gennemgår hvad der klages mest over og hvordan større sager er blevet behandlet.

Sejlivede klagetemaer

Samme klagepunkter vender tilbage trods forsøgene på at løse problemerne, beretter lytternes og seernes redaktør

Kunsten at holde balancen

Et par vigtige forskningsresultater fortjener at indgå i den intense debat om fairness i valgdækningen, skriver lytternes og seernes redaktør.

Sektioner Om DR

Koncerthusets kundecenter
Bland dig i DR
DR for virksomheder
DR for eksterne producenter
Har du brug for DRs arkiv?