"Fuldstændig finurligt og fantastisk" at vinde Grand Prix

Nerverne var uden på tøjet under Grand Prix-finalen. Men nu er A Friend in London bare "f*cking glade" og klar på en fællessang.

Sidste år sendte Danmark en "rigtig" Grand Prix-schlager. I år sender vi en rigtig rock-sang. Gruppen A Friend in London sejrede ved Dansk Melodi Grand Prix 2011 og inkasserede den eftertragtede billet til Düsseldorf i maj, hvor Eurovision Song Contest skal stå.

- Vi er sindssygt glade for, at vi får den her mulighed, forklarer bassisten Aske.

- Vi har det fuldstændig finurligt og fantastisk. Vi er så fucking glade, fortæller Tim, der er forsanger i bandet, da dr.dk/grandprix som de allerførste eksklusivt får et vinderinterview med drengene.

Sangskriver Lise Cabble har vundet før - helt tilbage i 1995 med Aud Wilkens 'Fra Mols til Skagen'. 16 år og ni sanger senere har hun sejret igen.

- Det er super nice! Vi havde aldrig gjort det uden jer drenge, ytrer en glad sangskriver.

"Skide glade"

Det var en intens dyst A Friend in London var ude i, inden sejren kom i hus. De var på forhånd udråbt som favoritter - ligeså var Le Freak, som de skulle dyste mod.

- Fra semifinalen, da vi stod med Le Freak. Der var jeg nervøs, fortæller trommeslageren Esben.
Folket valgte drengenes rock over Le Freaks disco, og siden slog de også Anne Noa, der fik 2. pladsen.

Drengene er lettede og lykkelige over sejren:

- Jeg er bare skide glad, fortæller Tim til dr.dk/grandprix, da gruppen fragtes i bil fra Ballerup Super Arena over til presserummet.

Og bilturen byder også på fællessang inden ankomsten til presserummet, hvor hele den danske verdenspresse står klar til at tage imod den danske rocksensation.

- Vi er så lykkelige, slutter en glad Tim.

Se interviewet her på siden.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532715d76187a21a38d5877ehttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532715d76187a21a38d58784

Følg os på Facebook og Twitter

Seneste nyt om Grand Prix: