Sang 9: Muri & Mario – To Stjerner

De storhittede på YouTube med ‘Hun tog min guitar’. Nu indtager Muri og Mario Grand Prix-scenen.

Deltagerfeltets eneste duo, består af det dansk-italienske vennepar Muri & Mario. Foruden at være den eneste duo, er de også de eneste, der fremfører deres bidrag til det danske Melodi Grand Prix på dansk.

Melodi Grand Prix 2016
  • Melodi Grand Prix sendes live fra Horsens 13. februar kl. 20-22 på DR1. Her dyster 10 sange om at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest.
  • Efter showet snakker vi med vinderen som de allerførste. Det foregår lige her på dr.dk.
  • Eurovision Song Contest sendes live fra Stockholm 10., 12. og 14. maj kl. 21 på DR1.
  • Følg med hver dag på Facebook-siden DR Grand Prix.
  • Husk, at du kan stemme gratis med Grand Prix-appen. Den kan hentes i AppStore og Google Play.

Sammen brød de i 2012 igennem lydmuren herhjemme, da de storhittede med numrene ’Hun Tog Min Guitar’ og ’Mambo’.

Muri og Mario har holdt pause fra musikken i et par år, men nu er de tilbage med nummeret ’To Stjerner’, som de skal forsøge at synge til sejr ved årets Melodi Grand Prix.

En ny stil for gruppen

Gruppen er kendt for deres sommerlige og latininspirerede lyd, men med deres Grand Prix-bidrag er duoen stilmæssigt gået i en anden og mere moderne retning.

- Med hensyn til titlen på nummeret "To Stjerner", står den for mig som en søgen efter den kærlighed som man kan mærke eksisterer, men som samtidig føles så fjern. For mig er stjernerne tæt på, men samtidigt noget Uopnåeligt.

- En god Grand Prix-sang skal fange lytteren indenfor de første seks sekunder, og det gør vores sang, fortæller gruppen om nummeret, der er håndplukket særligt til Melodi Grand Prix.

Et univers af stjerner

Temaet for sangen er manden kontra kvinden, og de problemer, der kan opstå de to køn imellem.

- Sangen handler om en mand og en kvinde, der ikke helt kan finde ud af det med hinanden. Sangens metafor handler om, at hvis to stjerner mødes, og rammer ind i hinanden, skabes der en stor eksplosion, og det univers har vi pakket sangen ind i.

’To Stjerner’ er skrevet af Muri og Mario selv i samarbejde med Gianluigi Fazio og Mads Løkkegaard.

Mads Løkkegaard har tidligere komponeret sange for navne som Sanne Salomonsen, Peter Belli og Johnny Deluxe, mens Gialuigi Fazio blandt andet har arbejdet med superstjernen Eros Ramazzotti og en lang række andre kunstnere fra hjemlandet Italien.

Følg os på Facebook og Twitter

Seneste nyt om Grand Prix: