Seneste Nyt

Psykolog: X Factor er en sæbeboble, der brister igen

Ulla Dyrløv er psykolog, og hun har nu i ti år coachet deltagerne i XFactor. Hun forbereder dem blandt andet på, at det er super sjovt at være med, men på et tidspunkt brister sæbeboblen igen.

X Factor-talentets rørende historie: Sådan kom hun til Danmark

18-årige Allen fra X Factor-gruppen Ladies with Attitude kom til Danmark for bare seks år siden. Alligevel har hun lært at tale dansk på rekordtid.

Seneste Nyt

Blachmans charmetrold fejrer fødselsdag på X Factor-scenen

Fødselaren Martin har selv guitar med på scenen til første liveshow.

Seneste Nyt

Wow! Se Blachmans supertalent overraske dommerne

Alle tre dommere er fortryllede af Chili i første liveshow.

Mød Dommerne

Thomas Blachman

Thomas Blachman har været dommer hele ni gange og er dermed den af de tre dommere, der har været med i flest sæsoner. I år har han unge-kategorien, som han er meget tilfreds med.

Remee

Remee er efterhånden en sejrrig mand. Han har vundet X Factor tre gange. I 2008 vandt han med Martin, i 2015 med Emilie Esther, og sidste år vandt han med søstrene Embrace.

Mette Lindberg

​For andet år i træk indtager Mette Lindberg dommerstolen, hvor hun sidste år særligt blev kendt for sin varme og sit glade humør.

Seneste Nyt

Søstre i tårer efter X Factor-Mortens store aften

Morten Nørgaard stod som en af de tre sidste på X Factor-scenen under afgørelsen fredag aften. Han slap for at ryge i farezonen, men nerverne var stadig uden på tøjet, fortæller hans søstre.

X FACTOR is a trademark of FremantleMedia Limited and Simco Limited.