Seneste Nyt

Thomas Blachman i ny bog: Her er mit telefonnummer, bare ring

Danmark har brug for unge mennesker, der kan få idéer, siger X Factor-dommer i ny bog.

Sofie Linde lover vanvittig X Factor-sæson – men med færre gin og tonic

Sidste sæson af X Factor blev indledt i København onsdag, hvor håbefulde sangtalenter i hobetal var mødt op til casting.

Seneste Nyt

I dag skydes sidste sæson af X Factor i gang: Sådan imponerer du dommerne

Drømmer du om at vinde X Factor, så er det i dag eller på tirsdag, du skal slå til, når DR afholder casting til den allersidste sæson af programmet.

Seneste Nyt

Remee før ny sæson af X Factor: Jeg burde have trukket mig

Han har vundet alt, der er at vinde i X Factor. Men alligevel kunne Remee ikke lade være med at sige ja til endnu en sæson af talentprogrammet.

Mød Dommerne

Thomas Blachman

Thomas Blachman har været dommer hele ni gange og er dermed den af de tre dommere, der har været med i flest sæsoner. I år har han unge-kategorien, som han er meget tilfreds med.

Remee

Remee er efterhånden en sejrrig mand. Han har vundet X Factor tre gange. I 2008 vandt han med Martin, i 2015 med Emilie Esther, og sidste år vandt han med søstrene Embrace.

Mette Lindberg

​For andet år i træk indtager Mette Lindberg dommerstolen, hvor hun sidste år særligt blev kendt for sin varme og sit glade humør.

Seneste Nyt

Blachman skriver 'bibel' til unge: Sådan bliver du ligesom mig

Thomas Blachman har nemlig stadig masser på hjerte. Både som dommer i sin sæson nr. 10 af X Factor og som forfatter til en ny bog.

Ny dommer klar til X Factor

X FACTOR is a trademark of FremantleMedia Limited and Simco Limited.