Få X Factor som app på din mobil

Nu kan du få X Factor på din smartphone. Når du henter vores app, får du alle de seneste nyheder og videoer - og kan være med i nye X Factor-konkurrencer hver uge.

Så er den her tilbage: Applikationen, der giver dig masser af X Factor på din smartphone - ganske gratis. Nu med nye funktioner og i splinternyt design.

Hvis du har en iPhone- eller Android-telefon, så kan du nu få alle de seneste nyheder, billeder og videoer fra X Factor lige ved hånden. Du kan også læse alt om om Blachman, Pernille og Cutfather og værten Lise Rønne.

Og nu kan du også være med i nye X Factor-konkurrencer hver uge via app'en og vinde signerede plakater, t-shirts og billetter til liveshows.

Alt om finalisterne - når liveshows starter
Når auditions og bootcamps er ovre, og de store liveshows starter, så vil du selvfølgelig også kunne finde alt om de ni nye finalister og stemme på din favorit direkte fra app'en uden at skulle sende sms'er.

Samtidig vil du hver fredag kunne følge livebloggen, der går helt tæt på showet minut for minut.

DRs X Factor-applikationen - både til Android og iPhone - er på gaden nu og kan downloades gratis.

SÅDAN GØR DUFå applikationen ved at sende en sms med APP til 1212 (alm. sms-takst). Du kan også hente den på iTunes eller Android Marked.

iPhone
Hvis du har en iPhone, kan du hente X Factor på iTunes.

Android

Har du en telefon med styresystemet Android, kan du hente applikationen på Android Marked.

Applikationen kræver, at din telefon bruger Android 1.6 eller nyere.

Andre telefoner

Hvis du ikke har en Android eller iPhone, kan du altid gå ind på vores mobile side ved at skrive m.dr.dk i din mobiltelefons browser.

Vær opmærksom på, at videoklip er gratis fra X Factor, men kan være dyrt i datatrafik fra dit teleselskab, hvis du betaler pr. megabyte.

Din mening
Hvad synes du om applikationen? Er det noget vi kan gøre anderledes? Kom gerne med ris og ros i kommentarfeltet herunder.