VIDEO: Ida Corr spiser sprøde Nicky med øjnene

Ida Corr flirter løs med veltrænet deltager i X Factor på fredag.

FORSMAG: 3209 Nicky (X Factor 2013 prg. 2)

X Factor er et musikprogram, hvor det handler om at kunne synge. Meeen det skader heller ikke at have overarmene og håret i orden.

I hvert fald gør Ida Corr store øjne, da toptrimmede Nicky på 21 gør sin entre på scenen til fredagens audition. Noget Nicky ikke er helt uvant med.

- Jeg har tidligere varmet op til koncerter for blandt andre Lloyd, Mary J. Blige og Mario. Det var virkelig stort at optræde før så store navne. Specielt for Lloyd; han snakkede til mig, som om vi havde kendt hinanden i lang tid, siger den charmerende københavner, der drømmer om at blive endnu større.

Får Ida til at groove

- Jeg vil gerne optræde over hele verden for tusindvis af mennesker og lave musik sammen med mine yndlingskunstnere som Frank Ocean, The Weekend og Mario, siger han.

Da Nicky træder frem på x'et, gør Ida store øjne over Nickys overarme, tatovering - ja sådan set hele pakken, og hun er så befippet, at det kun bliver til et par halve sætninger, som var det en første date.
Da Nicky begynder at synge, giver Ida sig helt hen og begynder at groove i sin stol.

Hør lidt af Nickys audition øverst og se, hvordan dommerne tager imod hans optræden i X Factor på fredag klokken 20 på DR1.