Gymnasium

Tilmeld dig nyhedsbrev

Nyhedsbrevet udkommer én gang om måneden, og er målrettet lærere i gymnasiet. Tilmeld dig her.

Tema: 1. Verdenskrig

Første Verdenskrig kostede 10 millioner mænd livet, fire kejserriger styrtede i grus og Europas kort blev tegnet om. Det hele begyndte med et skud i Sarajevo d. 28. juni for 100 år siden.

Webjournalistens værksted

Webjournalistens værksted guider dig gennem den journalistiske proces fra første idé er tænkt til sidste punktum er sat.

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Gymnasium

Tema: 1864

1864 er historien om overmodige politikere, der førte Danmark ind i en nådesløs krig, hvor nederlaget rakte langt videre end til de mange lig på slagmarken. Dette tema ser på optakten, selve krigen og hvad vi i eftertiden har tænkt om det historiske nederlag.

Debat

Medierne bringer det dagligt, og internettet flyder nærmest over af det. Politikerne kan ikke lade være med at gøre det, og dronningen hylder det i sin nytårstale. Du støder på debatter overalt! Også i dette tema, hvor du kan blive klogere på debat og kunsten at debattere.

Klimaændringer

Tag med til Arktis, Afrikas Horn og ud i ekstremt vejr kloden over for at arbejde problemorienteret med klimaspørgsmål. Temaet er bygget op omkring en række aktuelle cases, som kan bruges til at arbejde med konsekvenserne af klimaændringerne.

Find dit fag