preload loader
dr.dk/hjælp

DR Netradio

Velkommen til den nye DR Netradio

Med DR Netradio kan du høre alle DRs radiokanaler døgnet rundt. Ud over de radiokanaler, der bliver sendt på FM-båndet som P1, P2, P3 og P4, kan du høre en række digitale radiokanaler der også sendes på DAB. Du kan f.eks. høre P6 Beat og DR Ramasjang.
Derudover kan du genhøre programmer, du ikke nåede at høre, da de blev sendt. Hør f.eks. seneste Mads og Monopolet eller seneste Radioavis.

 
DR Netradio

Kom i gang med DR Netradio
Du finder DR Netradio på dr.dk/radio eller fra radiokanalernes egne sider, f.eks. dr.dk/p3. DR Netradio er baseret på Flash og streamer i formatet AAC. Dette betyder større tilgængelighed på alle platforme der understøtter Flash.

Manglende kanaler
En række af de såkaldte digitale "jukebokskanaler" udelukkende med musik forsvinder og erstattes af færre men bedre radiokanaler. DR lancerer nye digitale kanaler med værter og formidling af indhold, som det kendes fra FM-kanalerne.
I alt vil fem nye digitale kanaler blive lanceret i 2011. Fælles for kanalerne er, at de vil have værter og formidlet indhold som det kendes fra FM-kanalerne. Syv kanaler, af DRs i alt 10 kanaler, vil udelukkende kunne lyttes med en digital radio-modtager kendt som en DAB-radio. Alle DRs kanaler kan altid høres via DR Netradio.
Læs mere på dr.dk/digitalradio.

Skulle du efter at have læst de følgende sider stadig have problemer med at høre netradio, er du velkommen til at kontakte os på tickets@drdk.uservoice.com


 

 

Hør radio på nettet

 
 
 
Du er her: dr.dk > Hjælp > DR Netradio

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.