Tekniske krav for DR netradio

Den nye DR Netradio fungerer uden problemer på alle platforme der understøtter flash. Du skal således blot sørge for at tillægsprogrammet Flash er installeret.

Er du i tvivl om du har Flash installeret kan du teste og hente Flash på get.adobe.com/flashplayer.

Firewallindstillinger
For de flestes vedkommende vil det ikke være nødvendigt at ændre indstillingerne i firewall'en, men i visse tilfælde kan det blive nødvendigt at åbne for port 1935 som bruges til RTMP streaming med Flash Media Server.

Ønsker du ikke eller har du ikke mulighed for at åbne den omtalte port kan vi henvise til de direkte links.