FAQ netradio

Netradioen virker ikke?
For at høre DR Netradio skal du sikre dig at du har Flash installeret på din computer. Du kan hente den seneste version her: get.adobe.com/flashplayer

Netradio virker ikke på min iPhone
Netradioen er baseret på Flash hvilket ikke understøttes af styresystemet i din iPhone.

Jeg klikker på radiokanalen men der sker ikke noget
DR Netradio åbner i en pop up, så du skal sikre dig at din browser ikke blokerer for denne.

Hvad er forskellen på streaming og podcast?
DR Netradio udsendes som streaming - hvilket populært sagt vil sige, at du lytter til en strøm af data, der ikke lagres på din computer. Med podcast downloader du derimod en fil, som du kan lytte til igen eller sende til dine venner. Læs mere om podcast.

Hvad er direkte links?
Hvis du ønsker at afvikle DR Netradios kanaler i din egen medieafspiller, f.eks. Windows Media Player, M-Player eller andre, kan du benytte de direkte links. Når du klikker på disse popper din medieafspiller op og afspiller kanalen udenom pop up'en DR Netradio.

Hvad er kvaliteten på lyden?
På nuværende tidspunkt streames der i bitraterne 64 kbit/s og192 kbit/s i DR Netradio.

Hvorfor kan jeg ikke finde DRs netradiokanaler i iTunes oversigten?
Svaret er at vi rigtig gerne vil, men DR desværre ikke har ret til at broadcaste live på 3. mands platforme (i dette tilfælde Apple).