Driftstatus Netradio

Den 06/05 2015

Grundet tekniske problemer er dagens radioudsendelser forsinkede til on demand-lytning via radio-appen og netradioen på dr.dk. Vi beklager problemet.

_________________________________________________________________

Den 16/04 2015

Grundet tekniske problemer er morgenens og formiddagens radioudsendelser forsinkede til on demand-lytning i radio-appen og netradioen på dr.dk. Vi beklager problemet.

Problemet er nu løst og alle radioudsendelser fra morgen og formiddag (d. 16. april 2015) er nu tilgængelige. Vi beklager forsinkelsen.

_________________________________________________________________

Den 10/04 2015

Efter Apples opdatering til iOS 8.3, er der opstået problemer med DR's radio-app, DR Radio. Der arbejdes på at finde en løsning, så man igen kan anvende radio-appen på iPhone og iPad. Ind til da, kan man høre live radio via http://www.dr.dk/radio/live på sin iPhone og iPad.

Problemet er nu løst. Torsdag den 16. april frigav DR en ny version af radio-appen, DR Radio, så mobile enheder med iOS 8.3 igen kan anvende appen. Opdateringen kan hentes i App Store.

_________________________________________________________________

Dato: 16/03 2015

Der er i øjeblikket problemer med at afspille netradio på dr.dk - både live og on demand - fra Windows Phone-enheder. Der arbejdes på en løsning.

Problemet er løst.

_________________________________________________________________

Dato: 17/9 2014

Der er i øjeblikket nogle tekniske problemer, der betyder, at størstedelen af de radio-programmerne der er sendt fra den 16. september kl. 17.00 og frem, ikke er at finde i netradioen. Der arbejdes på at løse problemet.

Problemet er nu løst, og alle berørte radio-udsendelser er tilgængelige via netradio, podcast og radio-app.

_________________________________________________________________

Dato: 6/6 2014

Der er i øjeblikket tekniske problemer med netradioen, der betyder, at en lang række radio-udsendelser fra den 6. juni og frem ikke kan høres. Der arbejdes på at udbedre fejlen.

_________________________________________________________________

Dato: 5/3 2014

Nogle brugere har i perioden 26. februar til 4. marts oplevet problemer med at tilgå dr.dk, DR's netradio og DR's streams. Problemet skyldtes periodiske fejl på DR's fiberforbindelse. Fejlen er udbedret.

_________________________________________________________________

Dato: 14/1 2014

Der er i øjeblikket ustabil drift af netradioen. Men kan opleve at en eller flere kanaler hakker. Benyt evt. direkte links hvis dette sker: http://www.dr.dk/hjaelp/DR+Netradio/20111020145139.htm

Vi arbejder på at få løst problemet snarest og beklager ulejligheden.

_________________________________________________________________

Hvis man bruger Mac kan det være et problem at afspille nogle filer fra programhjemmesiderne. Dette skyldes at klip fra udsendelser og ældre programmer ligger i WMA format.

Det kan for nogle Mac brugere løses ved at bruge et tilbehør til Flip4Mac: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=9442

Her forklares hvordan man afspiller WMA via Mac:                     http://www.mireth.com/artsaud/about-wma-mac.html

Send eller anbefal link

Du er her: dr.dk > Hjælp > DR Netradio

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.