Driftstatus Netradio

Dato: 5/3 2014

Nogle brugere har i perioden 26. februar til 4. marts oplevet problemer med at tilgå dr.dk, DR's netradio og DR's streams. Problemet skyldtes periodiske fejl på DR's fiberforbindelse. Fejlen er udbedret.

_________________________________________________________________

Dato: 14/1 2014

Der er i øjeblikket ustabil drift af netradioen. Men kan opleve at en eller flere kanaler hakker. Benyt evt. direkte links hvis dette sker: http://www.dr.dk/hjaelp/DR+Netradio/20111020145139.htm

Vi arbejder på at få løst problemet snarest og beklager ulejligheden.

_________________________________________________________________

Hvis man bruger Mac kan det være et problem at afspille nogle filer fra programhjemmesiderne. Dette skyldes at klip fra udsendelser og ældre programmer ligger i WMA format.

Det kan for nogle Mac brugere løses ved at bruge et tilbehør til Flip4Mac: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=9442

Her forklares hvordan man afspiller WMA via Mac:                     http://www.mireth.com/artsaud/about-wma-mac.html