Radiopodcast

Med radiopodcast kan du få sendt dit yndlingsprogram direkte til din computer eller bærbare medieafspiller, hver gang det har været sendt i radioen.

Sådan radiopodcaster du:

1. Hent software
For at podcaste skal du downloade et stykke software til din computer. Vi har samlet en liste af de mest populære stykker software til gratis download. Gå til liste over software.

For tiden er iTunes det mest benyttede software, fordi det giver dig mulighed for både at holde styr på din musik og dine podcasts. Et andet softwareprogram er Juice. DR supporter ikke den software, brugerne benytter, men stiller alene programmerne til rådighed.

2. Find dit yndlingsprogram
Når du har installeret softwaren på din computer, finder du dit ynglingsprogram på listen over de udsendelser, DR stiller til rådighed. Gå til liste over podcast.

Her er to muligheder:

XML feed
1. Højreklik på XML linket.
2. Kopier linket.
3. Åbn dit podcast program.
4. Vælg "Abonner på ny podcast" eller lignende. Sæt linket ind.

iTunes
1. Klik på iTunes linket.
2. iTunes åbner.
3. Kik ja til at du vil abonnere den valgte podcast.

3. Hør program på computer eller bærbar medieafspiller
Når du har downloadet programmet, kan du høre det på din computer eller overføre det til din bærbare medieafspiller. Afhængig af fabrikat er der forskellige måder at overføre programmer på. Nogle gør det automatisk. Vi anbefaler, at du kigger i manualen og den software, der følger med afspilleren.

Status for tekniske fejl i DR Netradio

Du er her: dr.dk > Hjælp > PodcastRSS