Driftsstatus

Du kan modtage DRs tv-signaler på mange måder, og derfor skal du vælge driftstatus for den måde, du modtager tv på.

Fugle på tv-antenne (Foto: Einar Carstensen)

Driftsstatus 15. september 2017

Brugere, der har opdateret til Android 8.0 oplever i øjeblikket problemer med afspilning af video. Vi er opmærksomme på problematikken og arbejder på at løse det så hurtigt vi kan.

Driftstatustv

Du kan modtage DRs tv-signaler på mange måder, og derfor skal du vælge driftstatus for den måde, du modtager tv på

TV

Få hjælp til dit TV her.