Se DRTV på din computer

Se hvordan du kan se DR TV på din computer med netforbindelse

Generisk laptop (© istockphoto)

Hvis du har netforbindelse på din computer kan du se DR TV, når du har tid og lyst.

Hvordan gør jeg?

Du åbner en internetbrowser og går ind på www.dr.dk/tv - så er du klar.

Værd at vide

DR TV fungerer på de nyeste internetbrowsere. Hvis du oplever problemer, kan det være fordi din browser skal opdateres.

DR TV kan ses i forskellige billedkvaliteter via computer (kbits/s). Du kan skifte mellem de forskellige kvaliteter på ikonet nederst i højre hjørne. Det kan være en hjælp, hvis din internetforbindelse ikke er så hurtig.

Husk Adobe Flash

For at se DR TV skal programmet 'Adobe Flash' være installeret på din computer.

Undertekster

Når du ser danske tv-programmer on demand, kan du slå underteksterne til og fra

klik på ikonet [=] i nederste højre hjørne, så bliver underteksterne aktiveret.

Det er endnu ikke muligt at slå underteksterne til og fra på DR TVs live programmer (streaming).

God fornøjelse med DR TV

Hvilke internet-browsere er bedst til DR TV?

For at sikre kvalitet i produktionen og bedre support af brugerne vedr. hvilke browsere og OS, der understøttes, anvendes der i DR følgende positivliste, der afgrænser hvilke Browsere /OS kombinationer, som DR understøtter.

Se positivlisten her