Kabel-tv/fællesantenne

Sådan får du DR med kabel-tv/ fællesantenne

Alle kabelnet- og fællesantenneanlæg er forpligtet til at distribuere DRs tv-kanaler digitalt. Hvor de enkelte programmer er placeret i de enkelte kabelnet kan variere, men du kan finde information om dette hos din udbyder.

Det afhænger af sammensætningen af din udbyders kanal-pakker, hvilke af DRs tv-kanaler du kan modtage.

Med DR via kabel-tv eller fællesantenneanlæg får du, ligesom ved modtagelse med antenne, adgang til den særlige synstolkning ved udvalgte udsendelser.

Du kan modtage DRs tv-signaler på mange måder, og derfor skal du vælge driftstatus for den måde, du modtager tv på.

DRTV-drnettet

Skal du have hjælp til DRTV så klik her