Seneste Nyt

Efter 32 år som enebarn: Hvordan møder man søsteren, man aldrig har haft?

32-årige Mille og hendes biologiske søster blev begge bortadopteret til Danmark – de vidste det bare ikke selv. For to uger siden mødtes de for første gang.

Benjamin på 22: Jeg har været alkoholiker siden jeg var 14 år

Fra han får fri fra arbejde, og indtil han går i seng, drikker Benjamin to øl i timen. Han drømmer egentlig om at få en uddannelse og et familieliv. Derfor har han skrevet til Tværs.

Simon havde for meget krudt i røven: Nu er han snart uddannet fisker

Hvad gør man, når det med bøger ikke siger en noget? For Simon Glinvad Kristensen blev fiskeriet vejen frem.

Lev Nu anbefaler

Asta på 18: Jeg er bange for at skabe dårlig stemning, når jeg siger fra over for fyre

Asta Porsmose er ved at miste lysten til at tage i byen, fordi hun har svært ved at håndtere anmassende fyre, der flirter med hende. Derfor har hun skrevet til Tværs.

50.000 børn tisser i bukserne: Her er ekspertens gode råd

Er dit barn over fem år og har stadig problemer med at holde på urin og afføring, så kan øvelser og lægehjælp være vejen frem.

Generøsitet gør dig gladere

Måske skal du overveje at invitere din ven på middag, hjælpe din mor eller købe en lille gave til kæresten. Det gør dig nemlig gladere, viser ny forskning.

Her er de nye Bagedystere: En jæger, en linedanser og en diabetiker

Sjette sæson af 'Den store bagedyst' byder på 10 deltagere med et stort aldersspænd og ikke mindst mange forskellige talenter og interesser.

Rikke er naturist: Vi skal stoppe med at være så kropsforskrækkede

Naturisten Rikke Laursen har altid elsket at være nøgen. Hun gider ikke være perfekt og har fundet friheden på naturistcamping.

LEVNU I TV OG RADIO