Seneste Nyt

Unge får livsvarige høreskader af for høj musik i ørerne

Når man hører høj musik i ørerne i flere timer om dagen, så udsætter man sig selv for en tidlig og alvorlig risiko for høreskader.

TVÆRS 'Jeg føler, jeg går glip af sammenholdet i skolen'

​18-årige Mikkel går ikke i skole, fordi han fokuserer på sin musik. Men han savner sammenholdet og føler sig ofte ensom. Derfor har han skrevet til Tværs.

Cecilie Hother om sin PCO: Jeg var bange for at blive hende den skæggede dame

Allerede som lille pige havde tv-værten Cecilie Hother øget hårvækst på arme og ben. Som teenagere kom de også i ansigtet. Det mest af sit liv har hun brugt på at skjule, at hun lider af hormonforstyr

Lev Nu anbefaler

Sognepræst: Vi vil gerne være sammen i medgang – men helst ikke i modgang

Kærlighed er ikke at være lykkelig hele tiden, siger sognepræst Poul Joachim Stender, der skal prøve at få par på randen af skilsmisse tilbage i ægteskabet.

PCO: Den skjulte kvindesygdom, der gør det svært at blive gravid

Opfarende, dovne og overvægtige har været nogle af de prædikater kvinder gennem tiderne har fået hæftet på sig, mens de i virkeligheden led af hormonforstyrrelsen, PCO. I dag ved vi heldigvis bedre.

God sex derhjemme øger arbejdsglæden

Amerikansk forskning viser, at sex aftenen før øger grundstemningen på arbejdet med op til fem procent dagen efter.

Seenager: Seniorlivet bliver en ny teenage-alder for mange

Den nye generation af ældre har fået 10-15 år forærende, hvor de kan leve stort set, som de har lyst til, inden alderens skavanker for alvor sætter ind.

Familierådgiver: Stop med at skælde forældrene ud

Når vi nu ved, at børn tager skade af at blive skældt ud, hvorfor er det så vi tænker, at det virker på forældre, spørger familierådgiver Smilla Lynggaard.

LEVNU I TV OG RADIO