Seneste Nyt

Afstemning: Hvem tror du vinder slaget om vildmarken?

Onsdag aften kan du se det sidste afsnit i serien 'Alene i vildmarken'. To stærke kandidater er tilbage, nu hvor de nærmer sig de 30 dages isolation. Men hvem tror du, der vinder?

Parterapeut: For simpelt at sige, at skilsmisse altid er mandens skyld

Sådan er omtalen af en ny amerikansk bog om parforhold ellers blevet udlagt. Men det kan altså lige så vel kvinden, der har ansvaret, siger Jesper Bay-Hansen.

Allan tog hjem fra vildmarken: Jeg havde fået opfyldt drømmen

22 dage blev det til for 37-årige Allan Pedersen fra Kolding. Han var vild med at være alene i ødemarken. Men han ville stoppe, mens legen var god.

Lev Nu anbefaler

Soloturen i vildmarken lærte Jesper, at fornuft altid skal pakkes med i rygsækken

Jesper Hede er såkaldt bushcrafter. Han har uddannet sig til at kunne klare sig simpelt i naturen, og i dag lever han af at lære andre det. Men mesteren selv har også begået fejl i vildmarken.

Efter optagelserne: 'De smukke piger' holder liv i modeldrømmene

De fire smukke piger vendte alle skuffede hjem fra de internationale modeuger i de afsluttende afsnit af DR3-programmet 'De smukke piger'. Siden da har de haft nok at se til, og modeldrømmen

Er du forælder til en lille kriger?
Psykolog: X Factor er en sæbeboble, der brister igen

Ulla Dyrløv er psykolog, og hun har nu i ti år coachet deltagerne i X Factor. Hun forbereder dem blandt andet på, at det er super sjovt at være med, men på et tidspunkt brister sæbeboblen igen.

Her arbejder de 30 timer om ugen til fuld løn

I it-virksomheden IIH Nordic har de effektiviseret og automatiseret så meget, at medarbejderne kun behøver arbejde fire dage om ugen.

Det hårde og ensomme friluftsliv drager os

Vildmarks-tv hitter voldsomt for tiden, men i det hele taget er flere og flere af os draget af det simple og udfordrende liv i naturen.

LEVNU I TV OG RADIO