Seneste Nyt

Bonus-datter: De voksne skal tale sammen og vise børnene vejen

Anna von Ehrenfels var som barn en del af en sammenbragt familie, hvor hun kæmpede for at høre til. Her giver hun gode råd og erfaringer videre.

Ekspert: Den sammenbragte familie bliver aldrig en kernefamilie

Hvorfor er det så svært at finde en formel, der passer på dig, mig, dine, mine og vores fælles børn? Fordi det aldrig bliver en organisk størrelse, forklarer familieterapeuten.

Er vegansk livsstil den nye spiseforstyrrelse?

Den vegetariske og veganske livsstil stormer frem, særligt i den yngre generation. Men det kan også blive en usund vane, advarer ernæringsekspert Marie Steenberger.

Lev Nu anbefaler

Familien Jacobsen: En uge i 50'erne gav mere ro end tre ugers ferie

Hvad lærer en familie anno 2016 af at skrue tiden tilbage til 50' erne? Blandt andet at pligter ikke er kedelige, og at syv dages tidslomme er bedre end tre travle ferieuger.

VIDEO Ung studerende på grænsen af depression: Jeg følte mig stemplet

22-årige Matilde har psykisk sygdom i sin nærmeste familie, og derfor blev hun stødt, da en test påstod, at hun selv var i gråzonen for at få en diagnose.

Balle-trusser og parykker: Isabel hjælper transvestitter med skønheden

Det giver mig et kick, når en kunde glædestrålende melder tilbage, at jeg har hjulpet ham, fortæller Isabel, der driver en anderledes tøjbutik.

Unge mænd venter længe med at få børn

Danske unge mænd er længe om at modnes til kaste sig ud i far-livet. Ny kampagne vil næste år forsøge at vende den udvikling.

Ny undersøgelse: Stress kan give langtidsskader på kroppen

Stressskader på hukommelsen og koncentrationsevnen kan vare længe, og i nogle tilfælde over et år.

LEVNU I TV OG RADIO