Tema

Tværs - du er ikke alene

Tidslinje

 1. TVÆRS 'Jeg føler, jeg går glip af sammenholdet i skolen'

  ​18-årige Mikkel går ikke i skole, fordi han fokuserer på sin musik. Men han savner sammenholdet og føler sig ofte ensom. Derfor har han skrevet til Tværs.

 2. ”Jeg har været rigtig bange for at skuffe mine forældre”

  Tanja på 21 år læser radiografi, men det er ikke studiet for hende. Beslutningen om at droppe ud er dog svær, for hvad vil forældrene sige og hvad med fremtiden? Derfor har hun skrevet til Tværs.

 3. ”Jeg har svært ved at få venner, fordi jeg er homoseksuel”

  Anders på 21 år har svært ved at få drengevenner. Heteroseksuelle fyre tror, han lægger an på dem, mens han selv synes, det er indviklet at læse homoseksuelle. Derfor har Anders skrevet til Tværs.

 4. Jagten på kærligheden kan være svær: Her er ekspertens tre gode råd

  Det handler om at få styr på sine værdier, evaluere dem og holde fast i dem, når det handler om at finde kærligheden, siger rådgiver og coach Heidi Børsholt.

 5. "Jeg leder efter kærligheden, men frygter sårbarheden"

  Kærligheden er en svær størrelse. Det kan især være svært at åbne sig for et andet menneske, hvis man før er blevet såret. Det kender 21-årige Emilie, der har skrevet til Tværs.

 6. Sara Bovin er de unges nye talerør: Alle skal være så skide perfekte

  Radioprogrammet Tværs skal være et fællesskab, hvor der er plads til unges udfordringer, oplevelser og følelser, siger programmets nye vært Sara Bovin.

 7. ”Jeg havde lyst til at smide telefonen og køre ud og give hende et kram”

  Siden 1972 har unge kunnet ringe ind til radioprogrammet Tværs og få hjælp til store og små problemer. Her fortæller en af programmets tidligere producere de historier, han bare ikke kan glemme, selvo

Andre medier skriver