FC København bliver beskyldt for diskrimination

Flere fodboldfans med udenlandske navne har fået annulleret deres billetter til Champions League kampe i Parken. Det sker af sikkerhedshensyn, siger FC København.

Flere fodboldfans med udenlandske navne har fået annulleret deres billetter til Champions League kampe i Parken. Det sker af sikkerhedshensyn, siger FC København.

I efteråret skal FC København spille tre hjemmekampe i Champions League i Parken. Mange tusinde mennesker har købt billet til fodboldkampene, men nu har flere af dem fået at vide, at deres køb af billetter er blevet annulleret.

FC København skriver i en mail til billetkøberne, at det er sket af "sikkerhedsmæssige årsager."

Det er tilsyneladende personer med udenlandske navne, der har fået annulleret deres køb af billetter. Det gælder blandt andre Kashif Ahmad og hans to brødre.

De vil nu kontakte både FC København og det europæiske fodboldforbund. De tre brødre mener ikke, at det er i orden, at deres billetter er blevet annulleret.

FC Købehavn: Man kan få billetter igen

Det har lørdag formiddag ikke været muligt for DR Nyheder at få en kommentar fra FC København. Men Ekstra Bladet har talt med klubsekretær Daniel Rommedahl.

Han siger, at man vil undgå, at fans der ikke holder med FC København, kommer til at sidde på dele af stadion, som er forbeholdt netop fans af den danske klub.

Det skete ved en international kamp for nogle år siden, og der var der uroligheder på tilskuerpladserne.

Daniel Rommedahl siger samtidig, at de fans, der har fået annulleret deres billet, godt kan få den igen.

Det kræver dog, at man tager kontakt til det firma, som står for salget af billetter. Man skal sige, at man ikke er fan af udeholdet, og så kan man få sin billet igen.

Fodboldfans vil kontakte minister og politikere

Men Kashif Ahmad har ikke bare tænkt sig bare at gøre sådan, og så ellers glemme alt om sagen.

- Vi skriver til ligestillingsministeren og politikere i Danmark og beder dem om at tage afstand fra det her, for det er ikke i orden, siger Kashif Ahmad.

Flere andre medier er også blevet kontaktet af fodboldfans, der har fået annulleret deres billetter.

Du kan læse om andre skuffede fodboldfans, hvis du klikker på de forskellige links til højre.

  • Print