Billede af stegt bæverhjerte med broccoli i cremet flødesauce. (©DR)

Bæver-hjerte med broccoli

Denne ret af bæver-hjerte lavede Jørgen i Nak & Æd, da han og Nikolaj var i Canada. Hjertet serveres i en cremet flødesauce med broccoli og timian.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 stk. bæverhjerte
  • lidt broccoli
  • 2-3 kviste timian
  • 2 spsk. østerssauce
  • 0,5 dl fløde

Fremgangsmåde

  1. Istandgør bæverhjertet, og skær i grove stykker. Smelt lidt smør i en lille pande, og steg hjertekødet heri. 
  2. Pluk broccoli i passende stykker og kom ved. Lad det hele simre let - drys plukket timian ud over og tilsæt østerssauce. Tilsæt fløde og lad det hele koge sammen.
  3. Krydr med salt og peber og server.