Du kan selv bestemme hvilken ost der skal i, alt efter hvilken smag du synes retten skal have. (©DR)

Cremet pasta med hvide asparges

Lækker pastaret, der både er nem og hurtig at lave, og som passer godt til en sommeraften med et glas hvidvin.

Tilberedningstid: 50 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 200 g små, tørret pastamuslingeskaller
  • 4 stk. hvide asparges
  • 100 g friskost
  • 100 g smør
  • 1 smule revet citronskal og -saft

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Når pastaen er mør, sigtes vandet fra.
  2. Skræl asparges og skær dem i mindre stykker. Tilsæt aspargesstykker til pastaen og kom friskost og smør i.
  3. Lad det hele stuve sammen og kom så citronskal og -saft ved. Krydr med salt og peber og server straks.

Opskriften findes i samlingen

Skønne og nemme pastaretter