En lækker lille tapasanretning er søde dadler med en salt og lufttørret skinke samt en cremet og blåskimmelost. (©DR)

Dadler med cabrales og lufttørret skinke

Prøv en dejlig nem tapasret med kun tre ingredienser, som Anne Hjernøe lavede i programmet Frilandshaven. Søde dadler fyldes med blåskimmelost og luftørret spansk skinke. En klassiker til det spanske tapasbord.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 8-10 stk. tørrede dadler uden sten
  • 1 stk. cabrales eller anden blåskimmelost efter ønske
  • 8-10 skiver lufttørret spansk skinke fx serano eller bellota

Fremgangsmåde

  1. Et lille stykke blåskimmelost puttes ind i dadlerne, hvorefter et tyndt stykke skinke vikles omkring dadlen. Man kan også stikke små stykker af skinken ned i dadlen hvis man syntes det er nemmere.