Frisk og flammegrillet laks med rå radise, chili og mayonnaise fra Nak & Æd. (©DR)

Flammegrillet laks med radise

I programmet Nak & Æd, lavede Nikolaj og Jørgen bl.a. denne nemme og lækre ret med friskfanget laks, der flammegrilles, krydres med soya og chili, og serveres med mayonnaise og frisk radise. Retten er skøn som hurtig aftensmad.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 400 g laks i filet
  • 2 dl mayonnaise
  • 1 spsk. chilisauce
  • 0,5 dl soya
  • 10 cm klods af kinaradise
  • lidt friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær laksen i tynde skiver og fordel dem fladt ud på tallerkener. Flammegrill dem med en gasbrænder. 
  2. Indkog soja let så den bliver tykkere, og hæld den ud over laksen. 
  3. Rør mayonnaise med chili og fordel denne i klatter over fisken. 
  4. Skær radisen ultratyndt i skiver og kom disse på toppen af fisken. Krydr med friskkværnet peber og server!