Saftig og mør kængurubøf med stegte svampe og kål. (©DR)

Saftige kængurubøffer med svampe og kål

I Australien lykkedes det Nikolaj og Jørgen at nedlægge en kænguru i programmet Nak & Æd. Det blev bl.a. til disse lækre kængurubøffer med stegte svampe og kål. Prøv selv opskriften derhjemme!

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 600 g kængurufilet
  • 60 g smør
  • lidt olivenolie
  • 0,25 stk. hvidkål
  • 100 g østershatte
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Del kængurufileten i fire fine bøffer og krydr med salt og peber. 
  2. Smelt smør og olie på en pande og steg bøfferne heri - de skal brunes godt af på alle sider. 
  3. Del kålen i passende stykker og steg i panden. Snit østershatte i passende stykker og kom ved. Krydr med salt og peber, og lad det hele stege nogle minutter. Fjern derefter fra varmen og lad trække nogle minutter inden servering.