Pift madpakken op med disse nemme kyllingesticks. (©DR)

Kyllingesticks

Kyllingesticks, eller kyllingespyd, kan spises både til frokost og aftensmad sammen med salater eller andet godt. Kyllingesticksne er også en god idé til at gøre madpakken lidt mere spændende og lækker.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryster uden skind
  • Lidt salt
  • Lidt peber
  • Lidt olie
  • 1 stk. citron
  • 4 stk. træspyd

Fremgangsmåde

  1. Del kyllingebrysterne ned igennem på langs.
  2. Krydr dem med salt og peber og steg dem på en varm pande i olien, til de er gyldne.
  3. Sluk for varmen og lad dem trække færdige på panden i et par minutter.
  4. Kom citron skal og saft på.
  5. Kom træspyddene igennem dem, så de er nemme at spise, uden at du får fedtede fingre.