Sandwichene er lige så sjove at lave som at spise. Gå amok i krymmel, knuste chokopastiller og andet farvestrålende pynt. (Foto: Oskar Westh-Madsen ©DR)

Nemt med Micki: Ice cream sandwiches

Hvis du gerne vil give folk en wow-oplevelse i snackform, så har dessertantusiast Micki Cheng et godt bud. Børnene kan hjælpe med at dekorere med krymmel, chokosovs og nødder.

Man kan sagtens lave kagerne og isen fra bunden, hvis man vælger den hjemmelavede vej.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 l is efter eget valg
  • 16 stk. chokoladesmåkager (gerne store)
  • 200 g mørk eller lys chokolade
  • 3 spsk. hakkede hasselnødder
  • 3 spsk. frysetørret hindbær
  • 3 spsk. tivolikrymmel
  • 3 spsk. hakkede chokoladeknapper

Fremgangsmåde

Klik play i videoen herunder og se Micki lave ice cream sandwich

  1. Læg en portion is på otte af chokoladesmåkagerne og læg en småkage ovenpå. Hvis du bruger is fra en isbøtte, kan det betale sig at skære isskiven direkte ud i pappet, for så passer den til småkagen. 
  2. Smelt chokoladen i et vandbad. 
  3. Dyp halvdelen af sandwicherne i chokoladen og derefter i topping og pynt efter eget valg.
  4. Stil dem på frys indtil de skal bruges.