Denne lækre pastaret kan du lave i kun én gryde på under en halv time og samtidig slippe for en stor opvask. (©DR)

One-pot pastaret med cremet parmesan

Med denne opskrift får du en skøn og cremet pastaret, som du kan lave i én gryde og slippe for den store opskrift.

Tilberedningstid: 25 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingefilet (400-450 gram)
  • 1 spsk. olie/smør
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk. løg
  • 1 tsk. rosmarin
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. peber (efter smag)
  • 250 g champignon
  • 4 håndfulde frisk spinat
  • 4 dl mælk
  • 5 dl bouillon (grøntsag eller hønse)
  • 500 g pasta penne
  • 150 g revet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Skær løg, hvidløg, champignon og efterfølgende kylling i små stykker.
  2. Svits hvidløg og løg i olie.
  3. Tilsæt kylling og steg til det har en gylden overflade.
  4. Tilsæt champignon, spinat og krydderier.
  5. Bouillon og mælk blandes i.
  6. Pastapenne hældes i og koder i blandingen i 10-12 minutter.
  7. Når pastaen har suget væden, blandes parmesan i efter smag.
  8. Smag evt. til med salt og peber igen og drys lidt ekstra parmesan på toppen.