Der bliver tilføjet noget ekstra smag i denne røsti, ved hjælp af løg og timian (©DR)

Røsti med løg og timian

En lækker måde at spise kartofler på, og så passer det til alt og er dejlig nemt og hurtig at lave.

Tilberedningstid: Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 4 stk. bage kartofler
  • 2 kviste timian
  • 1 stk. løg
  • 1 fed hvidløg, fint hakket
  • 1 smule olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet. Pres saften ud og kom i en skål.
  2. Skær løget i strimler og tilsæt sammen med hvidløg. Bland sammen og krydr med salt og peber. Pluk timian fint og kom ved.
  3. Varm olien op og form derefter kartoffelmassen til små flade 'kager' og steg disse gyldne på begge sider. Fjern fra olien og drys med salt.