Salat med vandmelon, feta og ristede græskarkerner (©DR)

Salat med vandmelon, feta og ristede græskarkerner

Prøv en dejlig, nem sommersalat! Salaten er hurtig at lave og indholder en dejlig, saftig vandmelon, feta og crisoy græskarkerner!

Tilberedningstid: 45 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 0,5-1 l vandmelon
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 smule koldpresset jomfruolivenolie
  • 1 smule flagesalt
  • 150-200 g fetaost
  • 1 smule friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

Lav salat med vandmelon, feta og ristede græskarkerner: 

  1. Skær vandmelonen i mundrette bidder, uden skal og kerner, og fordel dem på et fad. 
  2. Rist græskarkernerne i en smule olivenolie og salt, indtil de tager farve og popper. Lad dem køle af på fedtsugende papir. 
  3. Bræk fetaosten i stykker og fordel dem over salaten. Drys de afkølede græskarkerner over sammen med lidt friskkværnet sort peber. 
  4. Spis salaten med det samme. Salaten har svært ved at overleve til dagen efter, da græskarkernerne bliver bløde. Så lav ikke mere, end du kan spise samme dag.