preload loader
Melodi Grand Prix 2013
 

Skrevet af: 

 

Kort og videoer: Hør alle 42 sange til Europas Grand Prix

11. maj 2012 12.00

Der var engang, hvor hvert lands vindersang fra Melodi Grand Prix  var nærmest hemmelig indtil den store, europæiske finale.

Sådan er det ikke mere - og derfor kan du allerede nu hører de 42 bidrag til semifinalerne og finalerne i Eurovision Song Contest.

Eurovisionen har lagt sangene ud på YouTube til fri aflytning. Men hvor er det nu liiige at Moldavien ligger, og er det Slovenien eller Slovakiet, der ligger længst mod øst?

Det er jo den slags spørgsmål, enhver Grand Prix-entusiast (og mindre kan oså gøre det…) stiller sig selv, når de får Rambo Amadeaus' 'Euro Neuro' eller Trackshittaz med 'Woki Mit Deim Popo' i ørene… og det giver videoerne ikke noget hint om.

Derfor har vi på dr.dk valgt at lægge alle de 42 sange ind på et Europakort. Zoom og flyt rundt i kortet med musen og klik på et landeflag for at høre bidraget til Det Internationale Grand Prix.

Send eller anbefal link

 

VIDEO Se alle Jacob Riisings Grand Prix-løjer

18. maj 2014 11:00

DRs Jacob Riising har bragt seneste nyt til danskerne under Eurovision Song Contest på YouTube. Vi har samlet alle hans gakkede udskejelser i denne artikel.

 

VIDEO Eurovision-året der gik med timelapse

16. maj 2014 12:00

Eurovision Song Contest har stået på dagsordenen i et helt år i Danmark. Nu er stafetten givet videre til Østrig, og vi kan se tilbage på et overvældende år fyldt med Grand Prix. Se de bedste timelapses her.

 

VIDEO Se alle de 37 flotte Eurovision-postkort

16. maj 2014 07:00

Østrigs flag af kjoler, Georgiens flag af rødvin og Belgiens flag af strikketøj. Se eller gense deltagerlandenes præsentationsvideoer.

 

Grand Prix video

 
 

Grand Prix spots

Grand Prix Emmelie artikler

Grand Prix solister

 
 

Internationalt Grand Prix

 
 

Dansk Grand Prix

 
 

Ministeriet

 
 

Nyt fra dr.dk/grandprix

Få nyt om Melodi Grand Prix - direkte i din indbakke!

Nyhedsbrev

 

Eurovision Song Contest

Besøg den officielle side for det internationale Melodi Grand Prix.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Melodi Grand Prix > Artikler > 2012

© Copyright DR 2014. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.