Pearl feat. ReCulture

Aarhus, Danmark

En perlerække af sange med groovy stemning fylder "The Fall and Rise of a Woman”, som Pearl har produceret med reggaeteamet ReCulture.
Feminin power og et feelgood univers flyder ud af højtaleren og fylder rummet med intens nærvær og musikalsk lækkerhed.
Håb og længsel har inspireret Pearl til at skrive sange, der kigger ind i sjælen og skuer langt ud i horisonten.
Sensuel og moden med et personligt udtryk fremstår sangerinden Pearl som en kvinde, der ved hvad hun vil med sin musik og sine sange.
Pearl feat. ReCulture En bevidst enkelhed i arrangementer og en sound af oprindelighed forløser sangene og er et resultat af samarbejdet med ReCulture, et reggae- og producerteam fra Aarhus.
Pearl synger med nærvær og intensitet og hendes specielle stemme og udtryk forenet med en bund soul, R&B og reggaefeeling løfter sangene og hendes vokal.
Teksterne står tydeligt med hver sin fortælling fra hendes eget liv og forankring i det at være kvinde, og hun er netop ved at producere video til flere af sangene med udgangspunkt i teksterne.
Pearl er født i Botswana og kom til Danmark, da hun var 14 år. Hun har optrådt mange steder i verden og samarbejdet internationalt med producere og sangskrivere. Hun har bla. hittet i Moskva og har fået en del airplay I USA, England, Tyskland og Spanien.

The Fall and Rise of a Woman er ude den 30 Maj 2014!