Det bliver et eftermiddagsbryllup

Når prins Joachim og Marie Cavallier gifter sig, så bliver det med et gallaklædt publikum. Brylluppet er først klokken 17 - så kan gæsterne møde op i kirken iført festrober og skal ikke tænke på at klæde om til middagen.

Slotsgaden i Møgeltønder. Den vil nok blive dekoreret til den store guldmedalje den 24. maj. (Foto: Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Det er sjældent, at brudepar inviterer til sent eftermiddagsbryllup i kirken. Men sådan har prins Joachim og Marie Cavallier valgt det.

Den kirkelige vielse er klokken 17. Og det nøje planlagt af hensyn til gæsterne, som så kan møde op i kirken iført festrober og ikke skal tænke på at klæde om til middagen.

Alligvel skal der nok blive masser af aktivitet i den lille by Møgeltønder allerede fra morgenstunden. Folk vil helt sikkert være på gaden for at fejre brudeparret med flag og blomster, og hvis vejret holder, skal det nok blive en smuk kulisse.

Kokkelandsholdet

Festen begynder umiddelbart efter, at prins Joachim og hans prinsesse forlader kirken omkring klokken 18.

Der skal holdes bryllupsreception med champagne og kanapéer i ECCO-center i Tønder for omkring 300 gæster. Det er dog ikke alle, der skal med til den store fest om aftenen på Schackenborg. Her er der ifølge Billed-Bladet inviteret cirka 240.

Det bliver Kokkelandsholdet, der står for menuen. Kokkelandsholdet er en forening af Køkkenchefer og andre, der har med gastronomi at gøre.

Prins Joachim er protektor for det danske kokkelandshold.