Rejs gratis med DSB i hele Europa

DSB har pludselig fået meget travlt med at lukke et kæmpe hul i sit billetbestillings-system. En IT-ekspert har ved en tilfældighed afsløret, at alle og enhver kan rejse gratis med DSB i hele Europa.

DSB har fået travlt med at lukke et kæmpe hul i sitbilletbestillings-system. En IT-ekspert har ved en tilfældighedafsløret, at alle og enhver kan rejse gratis med DSB i heleEuropa.

Man klikker sig simpelthen ind på DSBs hjemmeside og printer debilletter ud som andre har bestilt og - ikke mindst betalt - og såstiger man på toget.

Et par klik er nok

Det er sikkerhedseksperten Allan Jensen, der har fundet et hul iDSBs Netbutik der gør det muligt for alle og enhver med et par klikat tage kopier af andres billetter og derpå køre gratis med DSBhvor som helst man sku have lyst.

Det tager kun Allan Jensen et par minutter at finde et sætbilletter og pladsreservationer, som er reserveret til andremennesker. Og da TV AVISEN onsdag testede, om den printede kopivirkede, var der ingen problemer i toget.

Lover at lukke hullet

Hos DSB skulle der en demonstration til, før at underdirektørChristian Bjerring og hans programmører troede på, at snyderietkunne lade sig gøre. Men så bedyrede de også, at hullet omgåendeville blive lukket.

Onsdag aften var der dog stadig adgang til at printebilletkopier via internettet.