VIDEO Glem alt om Tinder - find din date i bussen

Sammen med Movia og Midttrafik sætter DR i denne og næste uge fokus på livet i landets busser.

En fyr, der ligner den populære sanger Christopher, går den direkte vej, da han ser en sød ung kvinde i bussen.

- Jeg ved, det her lyder virkelig underligt, men jeg tænkte, om du ikke havde lyst til at stå af og drikke en kop kaffe med mig?

Hun afslår, så fyren bliver nødt til at tage utraditionelle midler i brug for at få hende på gaflen.

Sådan lyder plottet til en af de seks kortfilm, DR været med til at producere for at sætte fokus på livet i landets busser.

Sammenstødet.mp4

Se en af de andre kortfilm: Dårlig ånde, en rygsæk i hovedet og fremmede mennesker, der vader ind over ens intimsfære. Det er altid lidt et sats at træde ind i en fyldt bus, for hvad hvis sidemanden er en tåbe?

For i denne og næste uge er Movia, Midttrafik og DR gået sammen om at fortælle en række af de mange historier, der udspiller sig i storbyernes bybusser.

Det sker blandt andet i Aarhus i denne uge, hvor flere busstoppesteder bliver omdannet til passagerernes hjem. Samme scenarium udspiller sig i København i næste uge.

Dem der ikke bor i København eller Aarhus kan også være med, da DR under #næstestophjem sætter gang i en indsamling af fotos af danskernes favorit-stoppesteder.

Alle seks kortfilm, brugerbilleder, radiofortællinger og meget mere samles på:

dr.dk/næstestophjem

Stopknappen.mp4

Se kortfilmen: Man skal trykke på den røde knap, hvis man skal af ved næste stoppested. Det ved de fleste. Men hvad sker der, hvis nogen alligevel kommer til at trykke på knappen?