Seneste nyt

Sara Bovin er de unges nye talerør: Alle skal være så skide perfekte

Radioprogrammet Tværs skal være et fællesskab, hvor der er plads til unges udfordringer, oplevelser og følelser, siger programmets nye vært Sara Bovin.

Vælter Ed Sheeran af pinden: Nu indtager X Factor-deltagerne hitlisten

Alle årets vindersange er gået Top 10 på iTunes. Og Mia har væltet den engelske superstjerne af tronen på førstepladsen.

Hjemby er i X-tase: Rørt X Factor-Morten får heltemodtagelse

2500 mennesker var lørdag samlet på torvet i Odder for at hylde Morten Nørgaard, der er nået til finalen i X Factor. - Det var rimelig vildt, siger Morten.

VI ANBEFALER

Carl sprang i døden fra fjerde sal - nu skaber hans mor poesi om tabet og sorgen

Naja Marie Aidt dokumenterer med sin bog til sønnen Carl det værste, man som forælder kan komme ud for: At miste sit barn, oven i købet til en voldsom død.

En aften Sysser og Hanne havde ventet på: Dansktop gør en glad og i godt humør

'Pas på den knaldrøde gummibåd', 'Peter kan li' nam nam' og 'Sommer og sol'. Sangene, vi alle sammen kan synge med på blev hyldet til et stort prisshow i aftes.

Bøger

  1. Carl sprang i døden fra fjerde sal - nu skaber hans mor poesi om tabet og sorgen

    Naja Marie Aidt dokumenterer med sin bog til sønnen Carl det værste, man som forælder kan komme ud for: At miste sit barn, oven i købet til en voldsom død.

  2. Var model som teenager: - I dag føles det som et overgreb

    Forfatter Kristina Stoltz ville ikke tillade sine egne børn at blive modeller eller være med i talentkonkurrencer. For hende er teenage-årene en sårbar periode, hvor man kan blive skadet af at blive m

  3. Dansk tegnefilmslegende: Her er de 6 bedste børnebøger nogensinde

    Han er far til 'Jungledyret Hugo', 'Bennys Badekar' og 'Cykelmyggen Egon'. Men hvilke børnebøger har inspireret Flemming Quist Møllers krøllede hjerne?

SE ALLE ARTIKLER

Nyhedsbrev Vær med i læseklubberne

Tilmeld dig en af DRs læseklubber og få direkte besked om nye klubtilbud-månedens bøger, gratis lydbøger forfattermøder med mere.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve
Fantastisk, farverig og flamboyant fødselar: Elton John fylder 70

Én af de største og mest kulørte nulevende musikalske stjerner, Elton John, fylder i dag 70. En modig musiker, der har turdet at gå forrest, mener musikekspert.