Seneste nyt

Amerikansk stjerneinstruktør: USA kan lære meget af Danmark

Den amerikanske instruktør og manuskriptforfatter Oliver Stone roste Danmark, da han blev fejret på Sarajevo Film Festival.

Se 26-årige Rasmus forvandle sig selv til drag queen

Til daglig er han arkitekt. I weekenden er han drag queen. DR var med, da 26-årige Rasmus iklædte sig strømpebukser, falske øjenvipper og paryk som danser under et stort show til Copenhagen Pride.

Anmeldelse: Fjollet film om flygtningekrisen gør indtryk

Filmen ’Lys i mørket’ kommer godt afsted med at grine af flygtningekrisen, mener Filmlands anmelder.

VI ANBEFALER

Cyron skal spille ikonisk rolle: Folk spørger hvordan jeg tør

1. august er der premiere på verdens nok mest ikoniske teaterforestilling - Shakespeares 'Hamlet' - på Kronborg Slot. Cyron Melville, der spiller hovedrollen, kan godt mærke nervøsiteten.

Anmeldelse: Sønderbanket film er bedre end sit rygte

Nikolaj Arcels ’The Dark Tower’ er muligvis hurtig glemt, men den er skam et okay og ganske underholdende ungdomsactioneventyr.

Bøger

  1. Drop makværkerne: Her er de 6 fedeste Stephen King-filmatiseringer

    Hans bøger har jaget generationer en skræk i livet. Men filmindustrien har også udsat gyserkongens udgivelser for lidt af hvert.

  2. Forfatter om sit ungdomsoprør: Det var ganske almindeligt at springe nogle døgn over på amfetamin

    Den ellers meget private musiker og forfatter Martin Hall har skrevet en meget personlig bog om den mest umulige af alle kunstarter – det at blive sig selv.

  3. Storsælgende amerikansk forfatter er et brand i sig selv

    Verdens bedst sælgende, nulevende forfatter, Danielle Steel, er et brand i sig selv, mener lektor i litteratur. Den 70-årige forfatter er efter fyrre år i branchen mere produktiv end nogensinde.

SE ALLE ARTIKLER

Nyhedsbrev Vær med i læseklubberne

Tilmeld dig en af DRs læseklubber og få direkte besked om nye klubtilbud-månedens bøger, gratis lydbøger forfattermøder med mere.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve
Daniel Craig tager en shaken not stirred mere: Fortsætter som James Bond

Først var han Bond. Så skulle han ikke være Bond, og nu skal han alligevel være Bond. James Bond. Men det bliver – måske – sidste gang, siger Daniel Craig.

Nyhedsoverblikket