Seneste nyt

Will Smith skal være med til at udpege årets guldpalmevinder

Juryen, der skal uddele en af verdens mest eftertragtede filmpriser, er udpeget. Blandt medlemmerne er Will Smith og Pedro Almodóvar.

Jazzdronningen Ella: 5 uimodståelige sange fra jazzens førstedame

Ingen kunne synge som Ella Fitzgerald, selv når hun glemte teksten. I dag fejrer vi et musikalsk grundstof, der ville være fyldt 100 år.

Dansk duo skiftede navn: Nu spørger alle til vores musik

Den danske elektro-duo ’Rangleklods’ tog for et år siden en radikal beslutning og skiftede bandets navn ud. ’Vores navn var blevet en hindring for vores musik’, fortæller bandet i dag om beslutningen.

VI ANBEFALER

Skuespillerpar har fundet lykken i Fredericia: Herovre får arbejdet lov til at tale for sig selv

I København kommer det ofte til at handle om, om man som skuespiller er kendt nok til at sælge billetter på grund af sit navn. Sådan er det ikke i Fredericia, lyder det fra skuespillerparret Bjørg Gam

Her er de nominerede til Årets Reumert

Ved et show 10. juni hyldes alt det bedste inden for dansk teater, opera, dans, sang og nyt talent. Se de nominerede her.

Bøger

  1. Klimaetiker: Vi behøver ikke bo i jordhuler og spise gamle kikærter for at hjælpe klimaet

    Vi er nødt til at tænke mere klimavenligt i vores hverdag. Og det kan sagtens starte i det små med et kig i køleskabet eller en ændret feriedestination, fortæller bioetiker og forfatter Mickey Gjerris

  2. Gode mennesker kan også blive historiens skurke

    En mand, der er stærk modstander af handel med slaver, ender med selv at begå overgreb mod sorte i Mich Vraas roman om slaveskibet 'Haabet'. I bogen har forfatteren skabt flere personer, der

  3. Skrev roman om mands sygdom: - Det er også en kærlighedserklæring

    Norske Merethe Lindstrøm har skrevet en roman om en forfatter, der lever sammen med en maniodepressiv mand. Udgangspunktet er forfatterens eget liv med en mand, der ind imellem mister lysten til livet

SE ALLE ARTIKLER

Nyhedsbrev Vær med i læseklubberne

Tilmeld dig en af DRs læseklubber og få direkte besked om nye klubtilbud-månedens bøger, gratis lydbøger forfattermøder med mere.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve
De danske unge fra 'Skam': Vi minder meget om vores roller

De unge danske talenter, der snart skal opføre 'Skam' som teater, kan nemt identificere sig med Eva, Noora, William og deres identitetskriser.

Nyhedsoverblikket